1 Followers
shenjing

shenjing

Dell F310J Accu online Kopen

Een zakelijk toestel voor dagelijks gebruik: Dit is waar Dell komt met zijn 14 Latitude E5470. Beveiligingsfuncties, krachtige processor, voldoende werkgeheugen en een solid-state drive zijn geïnstalleerd. Dit zijn goede voorwaarden voor een zakelijke laptop. Echter, niet alles wat blinkt is goud, en dus onze review-exemplaar moet wat kritiek te accepteren. Lees precies waar deze tekortkomingen zijn te vinden in onze diepgaande rapport.
Dell's apparaten zijn zeer populair in het bedrijfsleven. Niet alleen omdat de Dell Latitude 5000 line-up is ontworpen voor een lange levensduur, maar ook omdat diverse beveiligingsfuncties zijn ofwel geïnstalleerd of als optie verkrijgbaar. Onze review-exemplaar, Dell's 14-inch Latitude E5470 14, is zeer geschikt voor zakelijke taken, dankzij de quad-core CPU. Intel's Core i5-6440HQ wordt ondersteund door 8 GB DDR4 RAM, en de 256-GB SSD biedt voldoende ruimte voor het besturingssysteem en andere programma's. Dit alles in een beheerste, stevige, zwarte behuizing die optimale bescherming zorgt. Dell heeft gekozen voor een Full HD paneel in ons model. Deze hardware configuratie is geprijsd op 1190 euro (~ $ 1266) in diverse Duitse online winkels. Echter, Dell geeft alleen deze configuratie op de Amerikaanse website. Het apparaat kost 1500 USD hier.

De configuratie van dit model kan variëren van land tot land. Entry-level apparaten met een referentieprijs van 1.100 euro (~ $ 1170) zijn genoteerd op de Duitse website van Dell. In termen van prestaties, ze beginnen met de kleinste Intel Core i3-6100U Skylake CPU en een HD-paneel met slechts 1366x768 pixels. de website van Dell onthult dat apparaten kunnen ook optioneel worden geconfigureerd met FHD touchscreens. Op het moment van testen konden we niet met zekerheid vaststellen of er een Kaby Lake update wordt gelanceerd voor de Latitude 14 E5000 serie in de nabije toekomst.

We hebben uitsluitend geselecteerde 14-inch inrichtingen voor de vergelijking om het kader zo uniform mogelijk te houden. Een prijs van 1000 tot 1500 Euro (~ $ 1064 tot $ 1595) was het doelwit budget. We kozen voor vier apparaten die elk zijn gebaseerd op een andere CPU. Dit belooft de vergelijking tussen de inheemse quad-core en dual-core met HT interessant.

De volgende tabel geeft een overzicht van de vergelijking apparaten die we hebben gekozen voor deze test.Dell Latitude E5470 14 is volledig ontworpen voor een lange levensduur. De gebruiker zal dit opmerken zodra het apparaat wordt opgepakt: de gebruikte materialen zijn gemaakt van een koolstofvezel versterkte kunststof dat een prettig gevoel heeft. De matte oppervlakken op het deksel en de basis voorzien van een soft-touch afwerking look. Bijgevolg vingerafdrukken helaas al snel een probleem worden, maar kunnen snel en eenvoudig worden verwijderd met een zachte doek. De stabiliteit van de basis is echt goed als het nauwelijks kan worden vervormd. Nogal wat kracht nodig om te draaien. Hetzelfde geldt voor de onopvallende, elegante schermcover. Hoewel het veel gemakkelijker te vervormen is dan de basis, het deksel van Dell Latitude E5740 14 toont een hogere stabiliteit dan sommige andere apparaten. Het deksel ziet er ook indrukwekkend in onze druktest als no wave formaties kan worden geproduceerd op het scherm. Anderzijds, de basis levert iets in het midden van het toetsenbord, maar dit is nog steeds binnen een acceptabel bereik en kan niet negatief worden beschouwd. Accu Dell Inspiron 1501 .

Wij vonden het rubber trimmen dat het scherm omsluit. Dit voorkomt dat vuil in wanneer de laptop is gesloten. Over het algemeen, de bouw van onze review-exemplaar is voorbeeldig. Niets wiebelt of ratelt, alle gaten zijn regelmatig, en de scharnieren houden het scherm deksel stevig op zijn plaats en het schommelen is minimaal en slechts zeer kort. Het is niet mogelijk de inrichting te openen met één hand terwijl de aanvankelijke weerstand te hoog voor. Anderzijds kan het scherm volledig geopend naar achteren omdat Dell Latitude E5470 14 is uitgerust met twee 180 graden scharnieren.
Met een gewicht van 1,9 kg (~ 4,2 lb), onze review-exemplaar is de zwaarste apparaat in de vergelijking. We zien dit niet als een belangrijk punt van kritiek. Een gewicht van minder dan 2 kg (~ 4,4 lb) blijft binnen een acceptabel bereik. De apparaten afwijkt slechts enkele millimeters qua afmetingen. Dell Latitude E5470 14 is compact en prettig in de hand.
Hoewel de verbinding is zeer indrukwekkend, we missen ten minste één USB Type-C-poort. Apparaten gemaakt voor een lange levensduur moet ook beschikken over interfaces die ze toekomstbestendig te maken. Maar terug naar de positieve kant van de interface diversiteit: Dell Latitude E5470 14 heeft een totaal van drie USB 3.0-poorten die zich bevinden op zowel de linker- en rechterkant. Deze verdeling is goed naar onze mening. De afstand tussen de havens is ook gul: De linker-zijdige SmartCard-lezer is een cruciaal beveiligingsfunctie die elk bedrijf apparaat zou moeten hebben. De meeste interfaces zijn gelegen aan de achterzijde. Aldus worden alle belangrijke kabels rechtstreeks van het apparaat geleid en er zou geen problemen verbonden muizen. De positionering van de LAN en voeding stopcontacten zijn elegant en niet nutteloos als hun opname in de scharnieren zeer stabiel. Een docking station poort is ook gelegen aan de onderzijde. Meer details zijn te vinden in het hoofdstuk accessoires.

Over het algemeen, zullen we positief herinneren Dell Latitude E5470 14. Moet een Kaby Lake refresh worden gepland, zouden wij het zeer op prijs ten minste één USB Type-C Gen.2 poort.
De SD-kaartlezer in ons model is gelegen aan de rechterkant, precies tussen de USB 3.0-poort en combo audio-aansluiting. Een dummy die gemakkelijk via de pers-en-versie kan worden verwijderd is in de sleuf. Het voordeel hiervan is dat vuil het apparaat niet kan binnendringen. Kaarten kunnen volledig worden ingebracht in de sleuf, waardoor het risico op beschadiging tijdens transport vermindert. We meten de prestaties van de kaartlezer met onze snelle Toshiba Exceria Pro SDXC 64 GB UHS-II referentiekaart. De gemiddelde doorvoersnelheid bij het kopiëren van JPG-bestanden is een goede 136 MB / s, een resultaat dat duidelijk beter presteert dan de rivalen van HP, Acer en Lenovo. Onze review-exemplaar behaalt een nog groter voordeel ten opzichte van haar concurrenten in de SSD-test (sequentieel lezen). Met 207 MB / s in sequentieel lezen van de SD-kaart kunnen meerdere GB gegevens gekopieerd worden zonder langdurige wachttijden.
LAN, Wi-Fi en mobiele data aanwezig zijn voor netwerkcommunicatie. De LAN-poort op de achterzijde en bereikt een maximale overdrachtssnelheid van 1000 Mbit / s. Een veel gebruikte Wi-Fi module van Intel dat Bluetooth 4.2 ondersteunt is geïnstalleerd. Intel Dual Band Wireless-AC 8260 is te vinden in een groot aantal apparaten en is zeer betrouwbaar. De theoretische bruto transmissiesnelheid met behulp van 802.11ac 2x2 is 867 Mbit / s. Dell Latitude E5470 14 behaalt een goede snelheid van 618 Mbit / s in ontvangst in het testscenario onder ideale omstandigheden, en plaatst zich aan de top. Dell apparaat achterblijft lichtjes met 241 Mbit / s in zend- en valt terug naar de derde plaats.

Zakelijke gebruikers die vaak onderweg toegang tot netwerken via de geïnstalleerde LTE-module. Als er een SIM-kaart in de daarvoor bestemde sleuf is geplaatst, de Sierra Wireless AirPrime EM7455 kan module het opzetten van een mobiele dataverbinding van maximaal 300 Mbit / s. Accu Dell 0F310J .

Geen noemenswaardige problemen voorgedaan in netwerkverbindingen (LAN en Wi-Fi) tijdens de testperiode. Alle gegevens snel en betrouwbaar verzonden.
Beveiligingsfuncties zijn cruciaal in het bedrijfsleven apparaten. De fabrikant is erg gul met deze in de Dell Latitude E5470 14. Zo vinden we een vingerafdruk scanner die zeer snelle identificatie via een vleugje sensor maakt na het openen van de klep. Bovendien is onze review-exemplaar voorzien van een SmartCard-lezer en NFC-module (FIPS 140-2 Level 3 gecertificeerde Dell ControlVault 2). De laptop kan tegen diefstal worden beveiligd door middel van een Kensington-slot. En ten slotte moeten we niet vergeten de Trusted Platform Module 2.0 (TPM).

Dell biedt ook een aantal optionele beveiligingssoftware pakketten, Computrace en DDP producten (Dell Data Protection).Dell Latitude E5470 14 wordt geleverd met een compacte 90-watt voeding, quick start guide, veiligheidsvoorschriften en instructies voor het installeren van de SIM-kaart. Helaas zijn verdere accessoires niet inbegrepen. Proprietary accessoires, zoals Dell's Port Replicator (docking station), kan optioneel worden aangeschaft. Het docking station voor onze review-exemplaar is geprijsd op 170 USD op de Amerikaanse website van Dell. Dell Latitude E5470 14 kan draadloos communiceren met andere apparaten via Dell's Wireless Dock, die 325 euro (~ $ 346) kost. Uiteraard, net als elke andere fabrikant Dell heeft ook andere accessoires zoals tassen, muizen of toetsenborden in haar portefeuille.
Microsoft's Windows 10 Professional 64-bit is voorgeladen op onze review-exemplaar. Een blik op de website van de fabrikant blijkt dat oudere besturingssystemen, zoals Windows 7 en Windows 8.1, worden ondersteund. We vinden het ook Ubuntu 14.04 vermeld, wat betekent dat de fabrikant officieel ondersteunt deze versie.
Hoewel de onderzijde een onderhoudsluik heeft, onderhoud is geen probleem dankzij de eenvoudig te basisplaat verwijderen. Na de schroeven los, kan het basisstation worden verwijderd. Let op: de schroeven kunnen niet worden uitgevoerd volledig genomen en dus zullen ze niet verloren gaan. De gebruiker kan toegang krijgen tot de hardware componenten na het verwijderen van de bodemplaat. De kleine ventilator kan worden gereinigd.
Hoewel de onderzijde een onderhoudsluik heeft, onderhoud is geen probleem dankzij de eenvoudig te basisplaat verwijderen. Na de schroeven los, kan het basisstation worden verwijderd. Let op: de schroeven kunnen niet worden uitgevoerd volledig genomen en dus zullen ze niet verloren gaan. De gebruiker kan toegang krijgen tot de hardware componenten na het verwijderen van de bodemplaat. De kleine ventilator kan worden gereinigd.
De fabrikant heeft geen compromissen op het gebied van het toetsenbord en heeft een goed toetsenbord, dat is ook spill-beschermd in zijn Latitude E5470 14 geïnstalleerd. De afzonderlijke toetsen hebben een afmeting van 15 x 15 mm (~ 0,6 x 0,6 inch) en zijn dezelfde mat zwart als bovenzijde van de basis. Hoewel de toetsen zijn slanker dan de basiseenheid, dit is geen nadeel. De pijltjestoetsen in de rechter rand zijn iets kleiner voor de bouw-gerelateerde redenen, en moet een beetje wennen in het begin. Hetzelfde geldt voor de kleine ogende enter toets. De lettertoetsen G, H, en B moest wat ruimte voor de TrackPoint te maken, maar dit heeft geen nadelige gevolgen bij het typen hebben.

Het typen op het toetsenbord is aangenaam, hoewel de belangrijkste daling iets langer zou kunnen zijn. Het drukpunt is duidelijk merkbaar en biedt de gebruiker met een fatsoenlijke feedback. Bovendien is de typering geluid is zeer laag en zal niet afleiden collega's in het kantoor. We vonden ook de terughoudende, twee-level backlight. Dit is handig in donkere omgevingen en ziet er ook goed uit.
invoeroppervlak het touchpad heeft een oppervlakte van 10 x 5,5 cm (~ 4 x 2,2 inch), wat voldoende is voor een 14-inch laptop. Echter, het touchpad is niet helemaal juist in zijn vier hoeken, en dus ingangen moeten worden gemaakt in de richting van het centrum. De ruimte tussen de linker en rechter pols rust is goed gebruikt. De twee speciale toetsen hebben een voldoende breedte van 1,5 cm (~ 0,6 in). Een akoestisch feedback, zoals een klik geluid is afwezig. Aldus is het mogelijk om zeer rustig met de touchpad.

In aanvulling op de touchpad, maakt Dell Latitude E5470 14 bewegen van de muis cursor met een TrackPoint. Dit moet een beetje wennen, maar zodra de gebruiker heeft aangepast, dat zorgt voor een snelle en nauwkeurige navigatie. Drie invoer toetsen voor de TrackPoint boven het touchpad. Ze reageren even stil als de eerder genoemde twee knoppen.
Onze review-exemplaar van de Dell Latitude 14 E5470 is uitgerust met een 14-inch IPS-paneel. Het heeft een resolutie van 1920x1080 pixels, waardoor een pixeldichtheid van 157 PPI. Dit apparaat is ook verkrijgbaar met een HD-scherm of Full HD touchscreen. Panelen met een HD + resolutie zijn verkrijgbaar als intermediair opties. Over het algemeen kunnen we niet klagen over het scherm van Dell Latitude E5470 14. De gemiddelde helderheid van 316 cd / m² is zeer goed en overtreft de hele competitie. Sommige bereiken slechts 200 cd / m² met inspanning. Echter, onze review steekproef toont een tekort in het zwartniveau. 0.57 cd / m² is nog lang niet genoeg voor het bereiken van de hoogste rangen. Acer TravelMate P648 , met een percentage van 0,19 cd / m², kan hier bogen. De verlichting van slechts 79% is ook ondermaats en moet significant beter in apparaten van meer dan 1000 euro (~ $ 1064) zijn. Zoals de screenshot toont, achtergrondverlichting bloeden is te verwaarlozen. Onze review-exemplaar is het enige apparaat in de vergelijking die geen gebruik maakt van pulsbreedtemodulatie (PWM) voor het regelen van de helderheid van het scherm.
Gezien de vrij matige tarieven, de kwaliteit van het scherm is relatief goed. Echter, een licht grijze tint, die wordt veroorzaakt door de lage contrastverhouding (567: 1) en een relatief hoog zwartniveau (0,57) niet volledig voorkomen. Niet veel van dit is te zien in routinematig gebruik. Nogmaals, de IPS-paneel scoort goed in de gemeten DeltaE 2000 tarieven. Beide prijzen zijn dicht bij de doelstelling van 3 en zelfs iets onder dat (ColorChecker 3,68 en grijstinten 2,99). Kalibratie kan dit enigszins verbeteren. Het ICC-profiel passend bij dit scherm kan worden gedownload van de doos. Accu Dell KM742 .

Onze review-exemplaar met een IPS-paneel behaalt goede kleurruimte dekking tarieven. 85% van de sRGB kleurruimte kan worden gereproduceerd, en het is nog voldoende voor de reproductie van 55% van de grotere AdobeRGB kleurruimte. Alle vergelijking apparaten ver achter Dell Latitude E5470 14. Bijgevolg, onze review-exemplaar is zeer geschikt voor grafisch ontwerpers en beeldbewerking.
Gebruikers die vaak op de weg af en toe naar buiten te werken. Dit is goed mogelijk met Dell 14 E5470: De matte scherm naast zijn goede helderheid ervoor te zorgen dat er nauwelijks beperkingen zijn als buiten werken in de zomer. De screenshots tonen het apparaat met zonlicht van de zijkant en in de schaduw. Hier zien we dat het beeld is heel herkenbaar, zelfs met zonlicht vanaf de zijkant.
Er zijn geen vervelende verrassingen in onze kijkhoek testen. Het IPS-paneel maakt het herkennen van het testbeeld gemakkelijk vanuit alle posities. Een lichte nevel dekt het beeld pas in een zeer vlakke hoek. Zo zou er geen sprake zijn van beperkingen in het dagelijks gebruik.
Dankzij de inheemse quad-core processor, is onze review-exemplaar zeer geschikt, zelfs voor veeleisende Multithread toepassingen. 8 GB aan RAM-geheugen ondersteunen DDR4 de processor in onze review-exemplaar. Een 256 GB SSD is geïnstalleerd als het systeem opslag, die voldoende ruimte voor het besturingssysteem en andere Office-toepassingen biedt. De fabrikant biedt ook andere alternatieve systeemconfiguraties in bijna alle aspecten. De entry-level apparaten op basis van Intel's Core i3-6100U en een conventionele harde schijf kan geen helemaal de prestaties van het model dat we hebben getest. Daarom moet kopers doel van het apparaat te overwegen alvorens te kopen. De fabrikant biedt een breed portfolio voor het configureren van de inrichting volgens individuele behoeften.
Dell heeft een sterke geïnstalleerde Intel Core i5-6440HQ processor in de Latitude 14 E5470. Hoewel de CPU komt van de iets oudere generatie Skylake, blijft zeker concurreren met de Core i7-7500U Intel's die vaak wordt gebruikt, en zelfs overtreffen in sommige gevallen. Dit heeft uiteraard een catch: Intel Core i5-6440HQ kan werken met een maximale TDP van 45 watt, terwijl Intel's Core i7-7500U heeft slechts 15 Watt beschikbaar. De keerzijde van dit wordt weerspiegeld in de levensduur van de batterij die we nader zullen onderzoeken op een later tijdstip in dit rapport. Intel's Core i5-6440HQ vertoont zijn volledige potentieel in de Cinebench R15 CPU multi-maatstaf en overklast zijn rivalen. HP ProBook 440 G4 die is uitgerust met Intel's Core i7-7500U moet tevreden zijn met een 33% lagere score. Dit ziet er anders uit in de single-core prestaties: HP ProBook 440 G4 plaatst zichzelf aan de top. Onze review-exemplaar volgt op een afstand van 13%. De verbeterde single-core prestaties van Kaby Lake vergeleken met de Skylake processor wordt hier duidelijk.

Afhankelijk van de belasting, de kloksnelheden van Intel's Core i5-6440HQ kan worden opgevoerd tot 3,5 GHz. Echter, 3,1 GHz is de grens wanneer alle cores worden geladen.
De prestaties van het systeem van de Dell Latitude E5470 14 is altijd goed, hoewel HP ProBook 440 G4 is altijd een paar procent beter in de PCMark 8 benchmark. Lenovo ThinkPad T460 loopt altijd achter een beetje in deze test, maar het is uitgerust met de laagste-performance CPU, Intel's Core i5-6200U . Onze review-exemplaar altijd laarzen snel, dankzij de snelle SSD. Werken met meerdere, gelijktijdig geopende tabbladen zijn geen probleem voor de Dell Latitude E5470 14. Blijft voor inhalen met de werklast is een ding van het verleden en de geïnstalleerde onderdelen zijn goed op elkaar afgestemd. Aldus is routinewerk niet onderbroken. Met 8 GB werkgeheugen, Dell Latitude E5470 14 heeft voldoende armslag voor het gelijktijdig verwerken van meerdere toepassingen. Mocht dit onvoldoende zijn, kan het gemakkelijk worden uitgebreid tot 16 GB omdat een bank leeg.
Het opslagapparaat in onze review-exemplaar is een SSD in de M.2 2280 form factor. De Micron 1100 SSD werkt met SATA snelheden en behaalt een goede sequentiële leessnelheid van 489 MB / s in de AS SSD-test. We hebben nog steeds een snelheid van 272 MB / s op te nemen in sequentiële schrijfsnelheid. Een solide resultaat dat is absoluut voldoende voor kantoor routine. De 4K lezen van bijna 24 MB / s is ook fatsoenlijk. Dit tarief is belangrijk bij het laden van kleine bestanden, evenals bij het opstarten van het systeem. Dell Latitude E5470 14 is klaar om te gaan binnen een paar seconden. Accu Dell F310J .

Als de prestaties nog steeds te laag is, de SSD is eenvoudig te vervangen. De M.2 interface ondersteunt ook M.2 PCIe / NVMe solid-state drives.
Intel HD Graphics 530 geïntegreerde grafische kaart is verantwoordelijk voor de video-uitgang. Afhankelijk van de belasting, deze klokken bij 300-950 MHz. Aangezien Intel HD Graphics 530 een dedicated geheugen heeft, moet delen met het werkgeheugen. De belangrijkste taken zijn, natuurlijk, video-uitgang evenals de ondersteuning van de processor bij het afspelen van video's. De video decoder in Intel's HD Graphics 530 is herwerkt, en kan nu volledig decoderen H.265 / HEVC video's in de hardware. Dit is aanzienlijk efficiënter dan ooit tevoren, en het niet de CPU als zwaar, die meer rekenkracht vertrekt naar andere programma's te laden.

Omdat Dell Latitude E5470 14 niet is ontworpen voor gaming, de 3DMark benchmark resultaten zijn ontnuchterend. Toch is het opvallend dat de prestaties van de Intel HD Graphics 530 in Dell Latitude E5470 14 achterblijft bij Intel's HD Graphics 520 in Acer TravelMate P648 . HP ProBook 440 G4 , die is uitgerust met een dedicated Nvidia GeForce 930MX grafische kaart, is de duidelijke leider in deze vergelijking. Maar dit is geen garantie voor een optimale game-ervaring.
De gaming prestaties heeft geen onverwachte verrassingen te onthullen. Na de synthetische benchmarks op voorwaarde dat een duidelijk beeld over de prestaties van de Dell Latitude E5470 14 in de 3D-sector, wordt een vergelijkbaar resultaat gezien in de game tests. Zowel oudere games " BioShock Infinite " en " Battlefield 4 " kan alleen vrij soepel worden afgespeeld met behulp van de HD-resolutie en minimale instellingen. Nieuwere spellen gewoon overbelasting Intel HD Graphics 530 . Er moet echter rekening mee worden gehouden dat dit voornamelijk een werk apparaat dat is ontworpen voor kantoor routine.

HP ProBook 440 G4 met een dedicated grafische kaart is opnieuw de duidelijke winnaar hier. Echter, Nvidia's GeForce 930MX is ook slechts beperkt geschikt voor gaming.
Lawaai ontwikkeling is een belangrijk aspect in het dagelijks werk. Bijgevolg moet kantoor apparaten zo stil mogelijk te zijn. Een blik op de vergelijkende tabel blijkt dat alle apparaten - met uitzondering van de Acer TravelMate P648 - run stil bij stationair toerental. Toch Dell Latitude E5470 14 produceert soms een elektronische fluitend geluid dat is nogal hoorbaar in een absoluut stille werkomgeving. De ventilator start in middelgrote belasting en produceert een geluidsniveau van 31,6 dB (A). Dit is het beste resultaat in het veld vergelijking. Hoewel het apparaat krijgt hoorbaar op een geluidsniveau van 35 dB (A) bij volledige belasting, is het niet storend. Ter vergelijking, Acer TravelMate P648 produceert slechts 32,4 dB (A). In de algemene vergelijking, geen van de apparaten die veel afwijkt en dus alle apparaten ruwweg op een lijn.
De temperaturen gemeten aan de basis zijn zeer acceptabel, zelfs bij volle belasting. We maten een maximum van 43 ° C (~ 109 ° F) op het gebied van de openingen aan de linkerkant. De temperatuur aan de andere gebieden slechts licht en zelden bereikte 30 ° C (~ 86 ° C). Echter, ongeacht hoe goed de resultaten van Dell Latitude E5470 14 zijn, toont de vergelijkingstabel dat alle andere apparaten zijn nog koeler.

Hoewel de basis niet te hoog op te warmen, het ziet er anders binnen. De kerntemperatuur significant verhoogd in onze stress test die het apparaat duwt tot het uiterste gedurende een uur. We meten een pieksnelheid van 100 ° C (~ 212 ° F) wanneer zowel de grafische kaart en processor zijn geladen, dat is zeker te warm. Het gevolg is thermische throttling op bijna alle processorkernen. Zo is de CPU kloksnelheid herhaling schommelde tussen de 2,8 en 3,0 GHz. GPUZ weergegeven 84 ° C (~ 183 ° F) gedurende Intel HD Graphics 530 , en is redelijk hoog. De kloksnelheid niet variëren en bleef stabiel op 900 MHz hier.

We reran 3DMark 11 direct na de stress test om te zien of permanente belasting leidt tot prestaties verliezen in de 3D-prestaties. Het resultaat was identiek aan die van een koude start, en dus aan hoge temperaturen Core niet resulteren in een meetbare nadeel de 3D prestaties. Accu Dell D951T .

Kortom, we zouden hebben gehoopt op een efficiëntere koeling systeem dat op betrouwbare wijze verdwijnt de maximale TDP van 45 watt Intel's Core i5-6440HQ . Deze stresstest is een uitzondering die zelden zal in de praktijk plaatsvinden. De inwendige temperatuur tijdens normaal gebruik dient binnen een acceptabel bereik blijft.