1 Followers
shenjing

shenjing

Kopen Accu Asus N61Vg

Dell heeft met succes vertaald zijn bekroonde XPS 13 notebook in een cabriolet met veel van zijn oorspronkelijke kenmerken intact met inbegrip van het ontwerp en de display. Gebruikers zullen wat prestaties en eigenschappen offeren langs de weg in vergelijking met de laatste Ultrabooks.
Dell heeft geliefhebberd in cabrio's met 360 graden scharnieren in het verleden onder meer over de Inspiron-serie , maar deze zijn erg groot en in het algemeen onpraktisch te gebruiken dan de standaard notebook mode geweest. Het succes van de kleinere 13-inch modellen zoals de Lenovo Yoga 900 / 910 -serie, HP Spectre X360 13 -serie, en Asus Zenbook Flip -serie heeft het bedrijf gevraagd om spin-off zijn succesvolle XPS 13 notebook in een echte cabriolet. De toepasselijke naam de XPS 13 2-in-1, Dell is gericht op de aangeboren veelzijdigheid van een multi-mode form factor bieden, terwijl in te boeten zo weinig kenmerken als mogelijk vanaf de hoofdlijn XPS 13.

Misschien wel de grootste verandering in de XPS 13 2-in-1 is de overgang van een actief gekoelde Kaby Lake U-serie processor aan de ventilatorloze Y-serie. Op minder dan een derde van de TDP eis, is het niet realistisch om dezelfde prestaties van de XPS 13 2-in-1 Op de XPS 13 9360. Hoe dicht kan de XPS 13 2-in-1 tot en met de come verwachten XPS 13 in termen van ruwe prestaties, levensduur van de batterij, het display en de algehele kwaliteit?
Het totale ontwerp van de XPS 13 2-in-1 vangt de look en feel van de standaard XPS 13. Het maakt gebruik van dezelfde bewerkte aluminium buitenkant, koolstofvezel polssteunen, en iets rubberen randen en hoeken die goed werken om extra grip wanneer in de tablet-modus. Natuurlijk, de handtekening InfinityEdge bezel rendement op alle drie zijden van het scherm, in tegenstelling tot HP's aanpak van de Spectre X360 13.

De dubbele scharnieren zijn een afwijking van de enkelvoudige balk ontwerp van de XPS 13. Gelukkig hebben ze functioneren zoals bedoeld tot de maximale 360-graden zonder tegenstrijdigheden of grote Wankelende bij het typen. De edge-to-edge glazen deksel is ongeveer zo dik als de basis van de notebook in tegenstelling tot de meeste andere notebooks, zodat de gewichtsverdeling van de Dell gelijkmatiger voelt en voorspelbaar bij het hanteren in de tablet-modus.

Afwerking is uitstekend van boven naar beneden zonder onbedoelde openingen tussen materialen. Het deksel is verrassend bijna net zo hard als de basis, zodat de extra smalle bezels lijken geen negatieve invloed op het ontwerp te hebben. Proberen te verdraaien of te buigen de notebook zal resulteren in een zeer kleine gekraak dat er geen reden tot bezorgdheid moeten zijn. Misschien is de zwakste plaatsen van het chassis zijn de gebieden tussen de twee scharnieren zowel op het beeldscherm en het toetsenbord delen. Deze gebieden flex iets gemakkelijker met toegepaste druk in vergelijking met de oorspronkelijke XPS 13. Accu Asus N61Vg .
Grootte en gewicht zijn bijna hetzelfde als de XPS 13 als niet alleen iets dunner op de 2-in-1 ontwerp. Een belangrijke reden voor de overstap naar de Kaby Lake Y-serie kan zijn tot een gewicht van ongeveer 1,2 kg in vergelijking tot 1,3 kg en 1,4 kg te handhaven op de Spectre X360 13 en Yoga 910, respectievelijk. Combineer dit met de kleinere footprint van de InfinityEdge bezel design en je hebt een cabriolet, dat is zeer draagbaar en gemakkelijker te gebruiken in de tablet-modus.
Beschikbare poorten minder dan op de XPS 13 met slechts twee USB Type-C-poorten en een standaard 3,5 mm audio jack. Aangezien elk van de USB Type-C-poorten ook als een poort opladen verdubbelen, zullen de gebruikers slechts een poort om mee te werken wanneer deze is aangesloten op het lichtnet te hebben. In vergelijking, zowel de Yoga 910 en Spectre x360 13 cabrio één USB type A poort elk naast USB type C de noodzaak van dongles en adapters verminderen. Thunderbolt 3 is ingeschakeld op de XPS 2-in-1 alleen voor de USB-poort aan de rechterkant.
De XPS 2-in-1 laat de full-size SD-kaartlezer op de XPS 13 9350/9360 ten gunste van een MicroSD reader. Hoewel enigszins teleurstellend, dit in ieder geval beter dan de Spectre 13 en Spectre x360 13, die beide geen geïntegreerd SD lezers helemaal. De MicroSD-kaart zit vlak tegen de rand van de XPS 2-in-1 nadat ze zijn geplaatst, zodat gebruikers met grotere vingers kunnen wat moeite het uitwerpen van de kaart.

Transfer tarieven van de MicroSD-lezer zijn aanzienlijk langzamer dan de SD-kaartlezer op de XPS 13 volgens onze Toshiba Exceria Pro microSDXC testbeeld. Overbrengen 1 GB ter waarde van beelden van de lezer op het bureaublad zal ongeveer 17 seconden duren.
WLAN wordt verzorgd door een Intel 8265 M.2 1216 module staat theoretische overdrachtsnelheden tot 867 Mbps. Alle SKU's maken gebruik van dezelfde Intel WLAN-module met geen opties voor de Killer 1535 als gevonden op de XPS 13 9360. Bij aansluiting op onze Linksys EA8500 router testen, real-world gemiddelde overdrachtssnelheden zijn ongeveer 471 Mbps.
Naast de gebruikelijke AC adapter, Dell gooit in een handige USB Type-C-naar-USB 3.0-dongle met elke nieuwe aankoop van de XPS 2-in-1. De optionele Dell DA200 Thunderbolt 3 adapter zet de poort naar HDMI, VGA, USB 3.0 en RJ-45 alles in een enkele oplossing voor diegenen die meer uit het XPS-systeem zou willen.

Een optionele actieve pen is ook beschikbaar voor gebruik op de XPS 2-in-1. De notebook chassis bevat geen uitsparing of speciale zakken voor het houden op de pen in tegenstelling tot op de ThinkPad X1 Yoga . Accu Asus X52J .
Webcam plaatsing is een lichte verbetering ten opzichte van de bijzondere locatie op de hoek als gevonden op de XPS 13. Toch is de hoek blijft suboptimaal te zijn, tenzij als je niet de andere persoon het krijgen van een goede kijk op uw kin en neus erg. Dell heeft iets gekregen rond deze kwestie met de 360-graden scharnieren als de gebruiker gewoon de camera kunt gebruiken met de converteerbare in "Tent" mode in plaats van de standaard notebook mode. Natuurlijk zal dit ook voorkomen dat gebruik van het toetsenbord en is nog steeds een ongelukkige nadeel van de InfinityEdge ontwerp dat concurrenten als HP en Lenovo behoren zijn gewezen.
Het onderste paneel vereist zowel een Philips schroevendraaier en T5 inbussleutel te verwijderen. Daarnaast zal een scherpe rand en wat geduld nodig zijn rond de randen en vergrendelingen van de notebook. Gebruikers hebben direct toegang tot de interne batterij, BIOS batterij, CPU, en M.2 2280 NVMe slot hebben.

De standaard één jaar beperkte garantie geldt met opties om uit te breiden tot maximaal vier jaar plus onopzettelijke schade bescherming.
Het toetsenbord met achtergrondverlichting heeft ondergaan een paar kleine veranderingen ten opzichte van een visueel oogpunt. De toetsen PgUp en PgDn nu naast de pijltjestoetsen en de verticale afstand tussen elke toets is verminderd om ruimte voor iets breder sleutels overall. Helaas, de belangrijkste reizen blijft erg ondiep en de feedback wanneer ingedrukt voelt spongier vergelijking met de originele XPS 13. De kleinere toetsen rondom het belangrijkste QWERTY-toetsen zijn zelfs zachter en voelen ongelijk. Ter vergelijking: de ThinkPad AccuType toetsenbord biedt diepere reizen met sterkere en meer consistente terugkoppeling tussen elke toets.

De brede ClickPad (10,5 x 6 cm) opnieuw nagenoeg identiek aan die van de XPS 13. Het oppervlak is glad en responsiviteit eveneens verenigbaar rond de hoeken en randen. Het bewegen van de cursor langzaam zal niet leiden tot springen of vreemd gedrag op het scherm. Het belangrijkste nadeel zijn de geïntegreerde muis toetsen als feedback is nogal licht en met een zeer ondiepe reizen. Het bedrijf auditieve klik anderszins bevredigend en makkelijk in te drukken op de onderste helft van het oppervlak.
Dell belooft dezelfde IPS scherm ervaring op de XPS 13 2-in-1 Op de glanzende XPS 13 9350/9360. Volgens onze eigen metingen, het paneel Sharp SHP146A in het spel is bijna identiek aan het paneel Sharp SHP1449 op onze XPS 13 9360 FHD SKU in termen van helderheid van de achtergrondverlichting, contrast, en zwart-wit responstijden. SKU's met de hogere resolutie QHD (3200 x 1800) beeldscherm zijn ook beschikbaar die waarschijnlijk zal uitvoeren verschillende contrast levels en kleurengamuts dan onze FHD SKU bij de hand.

Helaas, Dell CABC is weer in werking hier en dus onze helderheid onderstaande metingen niet representatief voor het volledige potentieel van de achtergrondverlichting zijn. Bijvoorbeeld, Dell adverteert met een helderheid van de achtergrondverlichting van 400 nits in vergelijking met onze gemeten gemiddelde van iets meer dan 300 nits toen op de maximale stand. Flashen van de ambient light sensor met een helder licht zal inderdaad het scherm te brengen tot ongeveer 425 nits volgens onze X-Rite spectrofotometer. Accu Asus X52F .

Achtergrondverlichting bloeden is minimaal en zeer zelfs rond de randen en hoeken. We kunnen zelfs zien geen afleidende lichtpuntjes wanneer ingesteld op de maximale helderheid, terwijl de weergave van een donkere achtergrond.
Kleurruimte dekking is ongeveer 70 procent en 44 procent van de sRGB en AdobeRGB normen, respectievelijk. Dit is veel smaller dan de displays van de Yoga 910, Spectre x360 13 of Zenbook UX310UQ, die beslaan ongeveer 90 procent van het sRGB spectrum elk. Hoewel dit zal geen significante invloed op het web surfen of tekstverwerken, het is een beetje teleurstellend om te weten dat de kleuren op het XPS-2-in-1 zijn niet zo levendig op een anders aantrekkelijke display.
Verdere scherm metingen te onthullen over het algemeen onnauwkeurig grijstinten en kleuren uit de doos. Een kalibratie verbetert zowel merkbaar en wordt aanbevolen indien mogelijk. Kleuren steeds onnauwkeuriger hoe hoger de verzadiging niveau te wijten aan het panel onvolmaakte sRGB-dekking.
Buiten zicht is aanvaardbaar als in de schaduw te wijten aan de zeer heldere achtergrondverlichting. De minor glare is niet storend en kan gemakkelijk worden genegeerd met de brede IPS kijkhoeken beschikbaar. Werken in direct zonlicht is moeilijker en zal resulteren in meer uitgewassen kleuren, natuurlijk, maar het is zeker beheersbaar uitgaande ingezoomd teksten te loensen te verminderen.
Slechts twee processor opties zijn beschikbaar op de XPS 2-in-1 van dit schrijven: The Core i5-7Y54 en de Core i7-7Y75. De high-end i7 SKU omvat vPro, een iets snellere geïntegreerde HD Graphics 615 GPU, en iets sneller basis en maximale kloksnelheden dan i5-7Y54 met 100 MHz en 400 MHz, respectievelijk. RAM opties zijn gesoldeerd van 4 GB tot 16 GB terwijl M.2 SSD tot 512 GB kan worden geconfigureerd vanaf 128 GB.

De nieuwe Kaby Lake Y-serie is vergelijkbaar met de uitgaande Skylake Y-serie in zowel lithografie en prestaties. In plaats daarvan, de Kaby Lake i7-7Y75 onderscheidt zich van de uitgaande Skylake m7-6Y75 grotendeels met zijn snellere rauwe kloksnelheden. Cinebench R15 toont de i7-7Y75 in onze Dell beter dan de m7-6Y75 in de EliteBook 1030 G1 met ongeveer 14 procent in single-threaded werklasten. De processor past zelfs de single-threaded prestaties van de i5-7200U vaak gevonden in de nieuwste Ultrabooks met inbegrip van de XPS 13 9360, dat is indrukwekkend voor een passief gekoelde CPU. Dell heeft uitdrukkelijk verklaard dat de XPS 2-in-1 kan de processor draaien op meer dan de 4,5 W TDP limiet voor snellere prestaties, hoewel de CPU slechts een kloksnelheid in de 2.8 kunnen houden - 3,0 GHz voor single-threaded werklasten volgens om onze eigen waarnemingen.

Multi-threaded prestaties van de i7-7Y75 is een beetje teleurstellend als zelfs de oudere m7-6Y75 is in staat om beter te presteren dan onze XPS 2-in-1-configuratie met ongeveer 10 procent volgens de Cinebench R15. Dit kan te wijten zijn aan het behoud van Dell langzamere kern kloksnelheden dan de HP toen onder verlengde stress-condities. In feite loopt Cinebench R15 ijkpunten opeenvolgend achter elkaar shows geleidelijk lagere scores telkens met resultaten hieronder. De XPS 13 9360 en zijn i7-7200U is meetbaar sneller dan de XPS 13 2-in-1 met 23 procent in dezelfde benchmark. Accu Asus X54H .

Subjectief, reactiesnelheid van het systeem is zeer snel bij het navigeren en het opstarten van applicaties zoals verwacht van een SSD-gebaseerde PC. Zwaardere programma's zoals Photoshop of games te nemen merkbaar langer te lanceren in vergelijking met een goede Ultrabook. Terwijl we ondervonden geen noemenswaardige hardware of software problemen, het spoor en start up tijden voor onze XPS 2-in-1 zijn langer dan normaal als de initiële Dell splash screen zal vreemd duren enkele seconden te verschijnen na het indrukken van de aan-uitknop.