1 Followers
shenjing

shenjing

nieuwe Laptop Accu Asus N50VN

Stuff een 91 W desktop processor en een 150 W Nvidia GPU in een 15,6-inch notebook en je zult meer rekenkracht hebben in een draagbaar 3 kg systeem dan de meeste full-size pc's.
De Tornado F5 is een unieke serie van Eurocom als het gebruik maakt van een in-house ontwerp van het chassis niet afgeleid van een bestaand barebones. Toch is de notebook duurt een aantal signalen van zowel Clevo en MSI in tal van aspecten als het eindproduct heeft de "feel" van een MSI-systeem, terwijl het hebben van de enorme interne opties van een Clevo systeem.

Onze test-eenheid is een van de eerste notebooks naar verwachting vooraf geconfigureerd met een unlocked Core i7-7700K Kaby Lake CPU. Andere kern specificaties en functies zijn net zo indrukwekkend met inbegrip van de verwijderbare GTX 1070 GPU, 64 GB DDR4 RAM en NVMe M.2 Samsung SSD. Voor deze review willen we zien hoe goed het nieuwe ontwerp vergelijkt tegen de concurrentie in aanvulling op hoe efficiënt het zowel een 91 W desktop CPU en een MXM Nvidia GPU kan afkoelen.
Het ontwerp van het chassis is het best te omschrijven als een hybride tussen de MSI GE62 en Eurocom P5 Pro Extreme . Het is boxier dan de GE62 met vlakkere randen en hoeken terwijl de integratie van vele interne kenmerken van de P5 Pro, zoals de mogelijkheid om te draaien op de desktop LGA 1151 CPU's en verwijderbare MXM 3.0 GPU's. Het aluminium en kunststof chassis algemeen stabiel rond de basis, hoewel zwakker dan aan de P5 Pro aangezien het mogelijk enigszins vervormen het toetsenbord of polssteun oppervlakken met een vaste druk van een vinger. Anders is de base bestand tegen draaien met slechts zeer minimale kraken bij een poging om de hoeken te buigen.

Het deksel is het meest kwetsbare deel van de Tornado F5. Het is helaas flexibeler en gevoelig voor schade in vergelijking met andere notebooks in zijn klasse als zijn dunne vlakken te buigen en een beetje krom te gemakkelijk. Een deel van dit kan worden toegeschreven aan de kleine hoek scharnieren (in tegenstelling tot de enkele balk oplossing op de Clevo P870DM3 ) als het deksel wordt vervolgens zwakker beneden het midden. De scharnieren zijn anders stijf genoeg om te voorkomen dat balanceert tijdens het typen en kan zorgen dat de weergave te openen tot 170 graden. Accu Asus N50VC .

Afwerking is uitstekend van boven naar beneden, zonder onbedoelde gaten of openingen tussen materialen. Dit omvat de binnenste ring waarbij de kunststof aan de randen van het scherm zoals we problemen rond dit gebied op onze laatste MSI GE62 testeenheid.
Wat betreft grootte en het gewicht, de Tornado F5 is dikker en zwaarder dan de meeste andere gaming notebooks in zijn klasse met de omvangrijke Acer Predator 15 die een opmerkelijke uitzondering. Het hele systeem voelt nogal dicht en veel van zijn omtrek kan worden toegeschreven aan de aanzienlijke thermische belasting aan de veeleisende CPU en GPU naast al zijn andere uitzetbare eigenschappen werking. De super-dunne MSI GS63VR is minder dan de helft van de dikte en meer dan een volle kilo lichter dan de meer krachtige Eurocom.
Terwijl de selectie van de havens is fatsoenlijk met MDP, HDMI 2.0, Thunderbolt 3, en 4x audio, het plaatsen van hen in minder dan ideaal. In het bijzonder, drie USB type A poorten aan de rechterzijde met geen links. De achterste poorten kan ook moeilijk zijn te bereiken zonder het nemen van een kijkje in het bijzonder voor de kleinere USB Type-C-poort. Ten slotte is de linker audio-poorten zijn vrij dicht bij de voorkant en kan potentieel bezetten kostbare ruimte op uw bureau. Het is jammer dat sommige van de achterste poorten niet kunnen worden verplaatst naar de toegankelijkheid linkerrand aangezien deze kant vrij leeg.
De geïntegreerde SDXC-kaartlezer biedt een overdrachtssnelheid van maximaal 192 MB / s met onze Toshiba Exceria Pro UHS-II-test kaart. Moving 1 GB ter waarde van foto's van onze kaart naar de desktop zal iets meer dan 6 seconden duren.
The Killer 1535 M.2 2242 module is opgenomen voor de theoretische overdrachtsnelheden tot 867 Mbps over een 802.11ac-netwerk. De kaart is een populaire optie onder de high-end gaming notebooks als het biedt ook speciale functies zoals DoubleShot Pro en de handige Network Manager software. We ondervonden geen problemen met de verbinding met onze specifieke test-eenheid.

Bekijk onze standalone recensie op de Killer 1535 voor meer benchmarks en een overzicht van de technologie.Eurocom is voorzien van een paar extra's dan de meeste andere fabrikanten om end-user knutselen en upgrading te bevorderen. Naast de gebruikelijke Quick Start handleiding, service manual, en Drivers / Utilities, de reseller gooit in extra schroeven, HDD padding, en een kleine tube koelpasta. Een optionele externe optische drive zal nodig zijn om de drivers schijf te lezen.
Het onderste paneel kan worden verwijderd met een eenvoudige Philips schroevendraaier om de kern internals van de notebook te openbaren, zoals de 2x SODIMM-slots, 2x M.2 2.280 slots, 2,5-inch SATA III bay, batterij, het systeem fans, en de allerbelangrijkste LGA 1151 en MXM 3.0-aansluitingen. De WLAN module is verborgen onder de warmtepijpen terwijl de andere twee SODIMM sleuven op de andere kant van het moederbord en bijkomende demontage toegang vereisen.

De standaard één jaar garantie geldt voor nieuwe aankopen van de Tornado F5 in vergelijking met twee jaar van de wil van MSI en Gigabyte. Aanvullende dekking is beschikbaar op maximaal drie jaar. Accu Asus N51VF.

Lezers die gaming notebooks op de voet volgen zult zien dat de lay-out en het ontwerp van het verlichte toetsenbord is identiek aan de SteelSeries toetsenbord op MSI gaming notebooks. Dit geldt naar beneden om het gevoel en de feedback van de toetsen zo goed, dus gebruikers dezelfde uitstekende ervaring als op de MSI GT of GS reeks notebooks die we vele malen hebben behandeld in het verleden kunnen verwachten. Keystroke is stevig en zelfs tussen de toetsen met minimale gekletter. Er is weinig om zo ver als chiclet toetsenbord gaan klagen, hoewel bepaalde Gigabyte notebooks bieden reizen dieper sleutel om de sleutels van het gevoel te ondiep te vermijden.

Een kleine klacht is het ontbreken van een dedicated Caps Lock-lampje indicator, zodat gebruikers moeten vertrouwen op software gebaseerde meldingen op het scherm voor Caps Lock-status.

Ook de stijve touchpad (~ 10,8 x 6 cm) oppervlak zorgt voor een vlotte en zelfs glijden zonder merkbare problemen met betrekking tot het reactievermogen of betrouwbaarheid voor een eenvoudige cursorbeweging. Het Synaptics V7.5 software is in staat om bewegingen te herkennen van maximaal drie vingers. In dit geval, de software is niet altijd perfect bij het registreren van multi-touch acties zoals pinch-to-zoom.

De twee speciale muis toetsen zijn stevig, zeer ondiep in reizen, en makkelijk te gebruiken. Weinig kracht nodig invoeren een klik, zodat de pagina meerdere keren snel na elkaar zal niet leiden tot vermoeidheid snel.

De Tornado F5 kan worden geconfigureerd met ofwel een FHD of 4K UHD paneel. Er zijn geen opties in tussen waaronder 5 ms / 120 Hz panelen als gevonden op bepaalde MSI of Aorus systemen of zelfs breder kleurbereik keuzes. De laatste is een beetje verrassend zoveel Eurocom systemen hebben volledige sRGB of AdobeRGB weergave-opties om beter beroep op grafici. G-Sync wordt standaard geleverd sinds het chassis meer naar gamers in plaats daarvan is gedacht.

Onze FHD SKU maakt gebruik van een zeer vergelijkbaar LG Philips LP156WF6-SPP1 IPS-paneel Op de Asus Strix GL502VM , Acer Predator 15 G9 en Asus Zenbook UX510UW . Zoals te verwachten, het Eurocom beeldscherm heeft veel kwaliteiten met deze drie notebooks met inbegrip van vergelijkbare contrast niveaus en kleurruimte dekking. Zwart-wit reactietijden zijn echter iets langzamer op Eurocom ook na hercontrole metingen. Subjectief, het matte scherm is helder en schoon met geen merkbare korreligheid of artefacten bij het bekijken van een normale afstand. Accu Asus N50VN .

Backlight bloeden is erg zelfs over het geheel van het scherm op ons testexemplaar. De lichte bloeden op de bovenste hoeken zijn moeilijk op te merken, zelfs tijdens het afspelen van films met zwarte randen.