1 Followers
shenjing

shenjing

Laptop Accu Asus X52D vervangen

De Lenovo Yoga 15 is een goed afgeronde laptop met goede prestaties, een lange levensduur batterij, en in het oog springende weergave allemaal voor een betaalbare prijs.

Het is niet vaak dat je een betaalbare twee-in-één met premium vertoon, maar Lenovo is het aanbieden van alleen dat de Yoga 710. De 15-inch variant introduceert Intel's zevende-generatie Kaby Lake CPUs opscheppen prestatieverbeteringen en een langere levensduur van de batterij. Voeg in de dedicated graphics, aantrekkelijke display en responsieve toetsenbord en je hebt een goed uitgebalanceerde machine.

Lees de volledige recensie te zien waarom de Lenovo Yoga 710 van onze Editors 'Choice award heeft verdiend.De 15-inch variant van de Lenovo Yoga 710 lijkt veel op zijn kleinere tegenhanger met een eenvoudige schone esthetiek. De zwarte houtskool magnesium-aluminium beschermende deksel gebogen langs de randen met "YOGA" zilveren letters langs de linker bovenhoek en "Lenovo" letters langs de rechtsonder in de buurt van het scherm scharnier. De Yoga 710 is voorzien van een 360-graden scherm scharnier waarmee de laptop om te schakelen tussen clamshell en tablet-modi met gemak.

Lenovo Yoga 710 front 2 Hoewel de Yoga 710 is Lenovo's mid-tier-optie, het heeft nog steeds de uitstraling van een premie apparaat met diamant geslepen randen langs de rand van het scherm en langs de buitenkant van het dek. De touchpad en de vingerafdruk-scanner beschikt verder over een diamant geslepen rand. De zilveren gladde randen contrasteren prachtig tegen de zwarte chassis en helpen de anders eenvoudige ontwerp opvallen. Accu Asus X52D .

Het meten van 14,13 x 9,57 x 0,71-inch en een gewicht van 4,2 pond de aanbiedingen vaste draagbaarheid van een 15,6-inch two-in-one. De Yoga 710 overeenkomt met de HP Spectre X360 15t en is lichter dan de 4.6 pond Dell Inspiron 15 7000. Terwijl de Yoga 710 relatief licht is voor een clamshell laptop, is het vermeldenswaard dat het apparaat kan voelen een beetje onhandig als een tablet.
Een gebied waar de Lenovo Yoga 710 achterblijft is in connectiviteit. De rechterkant van het apparaat is voorzien van een power connector, SD-kaartslot en een hoofdtelefoonaansluiting. Aan de rechterkant bevindt zich een tweetal USB 3.0-poorten, een micro-HDMI-poort, en een uit-knop. Als u van plan bent over het gebruik van meerdere randapparaten je zult waarschijnlijk nodig hebt om een adapter te kopen. De twee USB-poorten bevinden zich dicht genoeg bij elkaar dat een omvangrijk USB-stick de andere poort kunnen hinderen.
De Lenovo Yoga 710 is voorzien van een chiclet-stijl toetsenbord met achtergrondverlichting. De zwarte glanzende toetsen zijn afgerond langs de randen en glad aanvoelt. Met 1,4 mm sleutel reizen en solide activering, de Yoga biedt een krachtige tactiele ervaring. Keys snel snap terug op zijn plek nadat ze geraakt een constant ritme, waardoor het gemakkelijk om snel en nauwkeurig kunt typen. Het enige nadeel aan het toetsenbord is dat de rechter shift toets is naar beneden is gekrompen om te passen. De verkorte shift-toets kan een beetje desoriënterend op het eerste. Ik merkte dat ik vaak per ongeluk de pijl omhoog te raken wanneer het apparaat voor het eerst gebruikt.

Gelegen onder de spatiebalk is een middelgroot touchpad. De touchpad mist knoppen, maar met gebruikmaking van de onderzijde van de pad linker en rechter muisklikken, zoals aangegeven door de kleine oranje grafiek. De zwarte zachte rubberen pad zorgt voor een gemakkelijke reis, bieden uitstekende controle en gevoeligheid. Uitgerust met Synaptics drivers de pad goed presteert lezen jat, klikken en multi-vingerbewegingen zonder vertraging.

De Lenovo Yoga 710 is voorzien van een 15,6-inch FHD (1920 x 1080) IPS 10-punts touch display. De heldere kleurrijke scherm is ideaal voor het bekijken van een video, foto's bewerken, of het spelen van games. NBR was onder de indruk van hoe weelderig en gedetailleerd het gebladerte verscheen in een gameplay trailer van Final Fantasy XV. Met uitstekende kleurnauwkeurigheid en verzadiging, de Yoga 710 biedt een uitstekende kijkervaring. Accu Asus N61J .

Met een helderheid van 322 nits de Lenovo Yoga 710 biedt flexibele kijkhoeken. Afbeeldingen houden goed afgelopen 70 graden zonder enige kleur verlies of vervorming. Helaas, de glossy scherm is een beetje gevoelig voor licht. Direct of zware verlichting merkbaar reflecties veroorzaken. Vaak is het anders flexibel kijkhoeken kan worden verminderd door het reflecterende oppervlak van het scherm.
De Lenovo Yoga 710's speakers zijn luid genoeg om gemakkelijk een kamer met audio te vullen. De kwaliteit van het geluid lijkt een beetje een allegaartje, dat wel. De laptop heeft een meesterlijke werk van het vastleggen van de duelleren gitaar en viool combo in het klassieke werk Histoire du Tango -. Nightclub 1960 door Duo Sonidos de instrumenten klonk helder en waar gedurende het hele stuk. Echter, we hadden een heel andere ervaring te luisteren naar Daniela Andrade's cover van de Pixies - Waar is My Mind Hier husky zachte stem klonk een beetje klein en vervormd. Dialog lijkt een stuk beter dan de zang te vertalen, omdat we niet al te veel moeite met de sprekers hadden tijdens het kijken naar Parks and Rec, maar onze algehele ervaring was inconsistent.

Gewapend met een 2.5GHz zevende generatie Intel Core i5-7200U processor, Nvidia Geforce 940MX GPU, (met 2 GB DDR3L), Intel HD Graphics 520, 8GB DDR4, en een 256GB SSD de Yoga 710 beschikt over goed afgerond prestaties. Net zoals de soepele karakter van de form factor, de Yoga 710 is een manusje van alles in termen van prestaties. Ervoor dat het niet zijn voorzien van de zelfde ruwe productiviteit kracht van een high-end enterprise laptop of de video prestaties van een gaming laptop, maar voor gebruikers die willen hun tenen duik in alle arena, de Yoga 710 is een geweldige optie.

De dedicated graphics zijn een mooi tintje en zijn wat helpen stuwen de Yoga 710 als een potentiële all-round multimedia-apparaat. De Nvidia GeForce is niet zo krachtig zijn als kan worden gezien van de 3DMark benchmarks, maar het pak aanzienlijk meer oomph dan de traditionele geïntegreerde graphics. De kaart is perfect voor degenen die willen wat meer diepgaande videobewerking of het werk doen. De laptop is zelfs in staat om de behandeling van een aantal minder veeleisende games zoals de League of Legends of Hearthstone bij lagere grafische instellingen.

Echter, de echte ster van de Lenovo Yoga 710 is de nieuwe Kaby Lake zevende-generatie processor. De nieuwe processor biedt een aantal bescheiden winsten op generatie van CPU's van vorig jaar in termen van prestaties, maar waar de nieuwe chips echt schitteren is video. De nieuwe chips zijn ontworpen voor het hanteren 4k en 360-graden video consumptie zonder problemen, zelfs het maken van het gemakkelijk om te multitasken tijdens het streamen van video met hoge resolutie. Helaas is er nog niet zo veel 4K inhoud als we zouden willen, maar het is zeker een functie die u helpt toekomstbestendig uw apparaat.
Het komt niet als een grote verrassing als gevolg van het lagere energieverbruik van dit apparaat, dat de Lenovo Yoga 710 runs heel cool. Zelfs na uur video afspelen de onderkant van het chassis en het dek zat iets boven kamertemperatuur. De Yoga 710 is ook mooi en rustig, de enige gevallen waarin het geluid dat merkbaar geluid was toen we opgestart een spelletje Hearthstone, en zelfs dan, het was niets meer dan een vage brom. Accu Asus N75SF .

Om de levensduur van de batterij te testen, gebruikten we Futuremark's PowerMark benchmark gebalanceerde modus. De test bestaat uit een combinatie van geautomatiseerde web browsing, tekstverwerking, gaming en video afspelen workloads. De test is veel meer inspannende dan de typische web alleen surfen op het meten van de machine onder een litanie van scenario's om beter te simuleren hoge stress gebruik. Met de test wordt veel meer eist de scores zijn begrijpelijkerwijs lager dan wat je zult ervaren just checking Facebook of het kijken naar Netflix.
Misschien wel het meest indrukwekkende onderdeel van de zevende generatie Intel Core-processor te vinden in de Yoga 710 is het lage energieverbruik, vooral tijdens het afspelen van video. De Lenovo Yoga 710 absoluut rocked onze PowerMark test score een indrukwekkend 6 uur en 17 minuten voordat het wordt uitgeschakeld. Gezien het feit dat onze tests zijn meer inspannende dan normaal gebruik kunt u gemakkelijk verwachten omhoog van negen of meer uren te krijgen op een enkele lading. De batterij zelfs beurzen goed met continue video streaming. Tijdens het testen van het apparaat hadden we de Yoga 710 stroom een heel seizoen van Parks and Rec met batterij overgelaten om te sparen.

Het is zeldzaam om rauw computing-waarde uit een twee-in-één te krijgen, maar de Lenovo Yoga 710 aanbiedingen alleen dat. De zevende generatie Intel Core CPU en dedicated graphics bieden een grote all-round prestaties met een sterke focus op multimedia. De laptop beschikt over een prachtig scherm, een uitstekende levensduur van de batterij voor een 15,6-inch laptop, heeft een comfortabele responsieve toetsenbord (behalve voor de gekrompen naar beneden Shift-toets), en een schone aangename esthetische. Het is een fantastisch rondom laptop, toe te voegen in het feit dat de notebook zit ruim onder de $ 1000 (momenteel vermeld op $ 850) en het gemakkelijk overtreft de meeste van zijn huidige concurrenten. Accu Asus N61jq .

Als u op zoek bent naar een laptop die uitblinkt in een bepaald gebied dan kan de Yoga 710 niet voor u. Echter, als u op zoek bent naar een apparaat dat een beetje van alles kan doen, dan is de Yoga 710 is momenteel een van de betere opties op de markt.