1 Followers
shenjing

shenjing

Laptop Accu Voor Asus X71SL

Elke Fall, hebben we nieuwe versies van single- en multiplayer shooter games te evalueren. Naast de regerende leiders "Battlefield 1" en "Call of Duty Infinite Warfare", "Titanfall 2" is ook op zoek om uit te spitten haar stukje van de gaming taart voor 2016. Hier hebben we de prestaties te testen op een verscheidenheid van (Notebook) GPU's .
Na een opmerkelijke inspanning in het begin van 2014, toen game-ontwikkelaar Respawn Entertainment aangesloten met spel uitgever Electronic Arts (EA) naar Titanfall 1 te creëren, deze zelfde team probeert nu haar spel, niet alleen met de multiplayer-modus, maar ook met een echte in- spel militaire campagne. Het kan echter niet slim zijn om te veel van hun laatste inspanningen verwachten. Hoewel de game trailer en zelfstudie zijn vrij glad en whet eetlust spelers voor het echte werk, werken via de negen missies die deel uitmaken van "Titanfall 2" wordt al snel te eentonig.

Zoals in de meeste first-person shooters, het spel legt meer nadruk op vaten doen door je tegenstanders dan het verhaal campagne. Opdrachten zijn meestal standaard (naar punt X, vinden voorwerp Y, en drukknop Z). Echter, in overeenstemming met de nu bekende thema van de robot assistenten of alter ego's, zoals verteld in de hit films als Pacific Rim, Avatar en Transformers, en bij de voorbereiding van de multiplayer rollen, de in-game campagnes zijn overtuigend en aansprekend zijn. Accu Asus X52F .

De ongelooflijk vloeiende gameplay in Titanfall 2 is wat echt het beste werkt. Dankzij de ingebouwde navigatie, vele mogelijke bewegingen (zoals die op de muren of het plafond, dubbele sprongen, enzovoort) en gelikte animatie, we voelden ons ondergedompeld in een Parkour wereld die doet denken aan " Mirror's Edge Catalyst " of " Assassin's Creed Syndicate ". Met andere woorden: bijna geen FPS games spelen als vloeiend, met zoveel interessante varianten beschikbaar. Maar ondanks zijn steun voor complexe beweging, "Titanfall 2" is meer als " Call of Duty " dan " Battlefield ", in die zin dat legt meer nadruk op tactiek en ernstige militaire manoeuvres. Het spel leent zich uitstekend voor een snelle, goed doordachte actie. Het benadrukt ook ongedwongen spelen en veelzijdige upgrade trends (spelers kunnen selecteren en tweak in-game opties naar hartelust ').
Voor zover in-game graphics betreft, ze zijn allebei fatsoenlijk en stabiel. "Titanfall 2" maakt gebruik van de sterk verbeterde versie van de Source engine, die we al in talloze Valve spellen (zoals "hebben gezien Dota 2 ',' Counter-Strike GO ", "Portal 2" en "L inks 4 Dead 2" .) Texturing blijft scherp op grote oppervlakken, hoewel je moiré patronen of aliasing zullen tegenkomen in sommige scènes hier en daar aan de positieve kant, meer gedetailleerde renderings -. in het spel avatars en hun robots - blijven fris en herkenbaar hele gameplay.

De verlichting en zonwering systeem creëert tegenstrijdige indrukken. Hoewel het interieur scènes zijn mooi verlicht met opmerkelijke atmosferische invloeden, outdoor scènes komen over als overdreven fel ( " waakhonden " de geest komt in dit verband). Anti-aliasing is standaard ingeschakeld in het spel, en geeft het een bioscoop als kwaliteit, maar vormt ook soortgelijke tegenstrijdigheden. Het beoordelen van al zijn grafische mogelijkheden als een geheel, "Titanfall 2" beheert heel aantrekkelijk om naar te kijken, ook al is het niet waarschijnlijk dat Frostbite-3-based games (zoals "Battlefield 1") op korte termijn uit te dagen. Accu Asus X71SL .
PC-gebruikers zullen tevreden zijn met de video menu in één oogopslag. De bovenste helft laat spelers regelen een heads-up display, beheren beeldweergave en resolutie, helderheid en selecteer een bepaald gezichtsveld. Het menu Geavanceerd kunnen gebruikers te beheren grafische kwaliteit, schakelen verticale synchronisatie en edge smoothing-instellingen te wijzigen. "Titanfall 2" ondersteunt ook controles op verschillende niveaus van TSAA, MSAA en / of CSAA. Over het algemeen is het duidelijk dat de anti-aliasing is het verbeteren van de grafische kwaliteit zoals te zien is als we kijken naar scherpe randen weergegeven in het spel (zie de trap en ventilatieroosters in de vergelijking scherm vangt hieronder).

De meeste grafische opties bruikbaar zijn tijdens het spelen. We waren minder blij te vernemen dat het spel wordt geleverd zonder pre-sets of vooraf gedefinieerde configuraties die eenvoudige 1-klik tuning (een gemeenschappelijke en essentieel kenmerk in veel moderne pc-games) zou steunen. Maar in ieder geval het spel ondersteunt per-instelling tekstbeschrijvingen zodat beginners niet volledig in de kou gelaten.
Als je diep graven in de fijnere details van de graphics (ontbrekende schaduwen, wazige textures, enzovoort) "Titanfall 2" niet achter de concurrentie in het FPS genre vallen. Mid-level details in het spel zijn goed weergegeven, en er goed uitzien op hoge grafische instellingen. Voor sommige functies, zelfs de uitdagende Very High instelling is aanvaardbaar (Insane @Texture Kwaliteit). Subjectief, konden we niet veel ruimte voor verbetering zien. Vanuit een technisch perspectief, het spel komt over als goed uitgevoerd. We hoefden niet te maken hebben met crashen of belangrijke grafische fouten tijdens het uitvoeren van dit spel (met een kleine uitzondering voor Intel GPU's, nooit erg handig bij real-time verwerking van alle, maar de meest bescheiden grafische instellingen van welke aard dan ook). Accu Asus X53S .

Voor zover multi-player mode gaat - voor zover we kunnen zien na een handvol van deze wedstrijden - graphics en gameplay zijn eveneens stabiel. Laadtijden en installatie grootte (~ 37 GB om het spel te starten) zijn gemiddeld voor een 2016-vintage FPS. Prestaties junkie waarschuwing: "Titanfall 2" grenzen frame rates tot 144 FPS (iets dat alleen de meest geschikte systemen toch kan leveren). De ontwikkelaars kan ook een betere baan hebben gedaan op het gebied van het display erkenning. Een aantal van onze testsystemen konden niet hun hoogste resoluties te leveren bij de eerste poging. We moesten beide rebooten die systemen, of verander de graphics schalen, om deze problemen op te lossen. Na zo'n gedoe, hoewel, alles werkte redelijk goed.
Voor onze prestatie-analyse, hebben we ons gericht op het begin segment van de vierde missie in de "Titanfall 2" campagne, getiteld 'Into the Abyss. "Na de hoofdpersoon begint te lopen voor een paar seconden, er is een stijlvolle overgang naar de robot cijfer , die toevallig de naam "Titan." In de laatste halve minuut van dit segment is er een slecht verlichte wandeling langs een water-logged pad omgeven door rotsen aan beide zijden.

In de loop van onze testen van deze reeks liep op over de verwachte gemiddelde frame rate, zowel in enkel- of multiplayer mode (voor Ter vergelijking, we dubbel gecontroleerd zowel kaarten in Amped-Hardpoint mode, gewoon om zeker te zijn). Zware, verhitte actie met andere spelers tegemoet te komen en laat hoofdruimte voor koele manoeuvres, hebben we besloten de gemiddelde framerate mag niet dip onder de 40 FPS.
De hardware-instellingen in "Titanfall 2" direct vergelijkbaar met die van "Battlefield 1 ". Office en in staat om multimedia-systemen met ingebouwde graphics (zoals de Intel HD Graphics 4600 ) of een speciale low-end GPU (zoals een GeForce GT 720M ) zal problemen ondervinden waardoor vloeiende beweging op het scherm, zelfs bij minimale detail instellingen en 1280x720 pixel resolutie. Voor deze instellingen, en ook voor 1366x768 plus normale detail instellingen, een mid-range model in de orde van een GeForce 940m echt nodig is. Accu Asus X52J .

Voor resoluties in de full HD range (1920x1080 of daaromtrent) een gaming-georiënteerde GPU wordt opgeroepen. De combinatie van FHD en Middelgrote vraagt om een GPU als de GeForce GTX 860m , terwijl FHD en High behoefte zoiets als de GeForce GTX 870M . Maximum instellingen zullen niet volledig verlopen met iets minder dan een GeForce GTX 880M of GeForce GTX 965m .

Voor 3840x2160 resolutie, aka 4K of UHD, moet een top-of-the-line GPU beschikbaar. De GeForce GTX 1070 is ongeveer net zo laag als die hier durft te gaan. Wel blijft de CPU heeft zeer weinig invloed op de framesnelheid, zolang het is redelijk modern (Haswell uitstekende of hoger). Beperkingen op gameplay vrijwel altijd afhankelijk van grafische mogelijkheden.