1 Followers
shenjing

shenjing

Kopen Accu Dell Alienware M14x

De nieuwe Zenbook van Asus erft de beste kwaliteiten van de serie, zoals een schitterende behuizing en een laag gewicht. Naast de wat matige invoerapparaten, is het niet veel tekortkomingen zeker niet in de geweldige batterijduur presenteren.
Op de Asus website, wordt de nieuwe Zenbook UX330 subnotebook aangeprezen in de eerste plaats voor zijn elegantie en een lange levensduur van de batterij. Bovendien, de geringe hoogte en het lage gewicht van slechts 1,2 kg (2,6 lb) worden benadrukt. Ook in onze mening, deze functies zijn hoogtepunten van een laptop voorbestemd voor mobiel kantoor taken en zelfs veeleisende software.

We zijn nog niet gevonden geen specifieke informatie bij Asus over de verschillende versies in zilver of goud van de 10 modellen die een belangrijke Berlijn gevestigde prijsvergelijking vermeld op testtijd. Echter, specificaties dat een overzicht van de eventuele componenten te worden vermeld. Onze review-exemplaar wordt geleverd met Intel's Core i7-6500U , maar een iets trager i5-6200U is ook beschikbaar. Het is ook mogelijk om Windows 10 Pro in plaats van de Home Edition selecteren. Terwijl onze UX3360UA model genaamd FC059T sport een IPS-gebaseerde Full HD paneel, 4K resolutie is beschikbaar voor hawk-eyed potentiële kopers. SSD's met een capaciteit van 256 GB (review-exemplaar) of 512 GB worden altijd geïnstalleerd als het opslagapparaat. De modellen hebben alle andere configuratie gemeenschappelijke kenmerken. De prijzen varieerden van ongeveer 900 tot bijna 1400 euro (~ $ 999 tot $ 1554) in de hierboven genoemde prijsvergelijking. De prijs overspanning voor het model in de test begon rond 1089 en 1109 euro (~ $ 1209 en $ 1231).

We hebben een aantal identieke zoek 13-inch Zenbooks in de test gehad, bijvoorbeeld de recent geteste Asus Zenbook Flip UX360UA cabriolet. Aangezien er meer keuzes in de conventionele subnotebook sector dan in de converteerbare sector, konden we een aantal even grote laptops voor de test die zich in een vergelijkbare prijsklasse en zijn ook gericht op mobiele gebruikers te selecteren. Onder hen, een ander Zenbook, model UX305CA-FB055T, met een hoge resolutie van 3200x1800 pixel scherm en een veel tragere 4,5 watt Intel Core m7-6Y75. De deelnemers zijn: Accu Dell Alienware M17x .
Onderscheidende kenmerken van alle Zenbooks zijn een dun en licht te bouwen ten opzichte van de schermdiagonaal, een cool-to-touch aluminium behuizing, afgeronde hoeken, en natuurlijk de concentrische cirkel patroon op de rug van het scherm met zilveren logo Asus 'in het centrum. De andere oppervlakken zijn mat-zilver en zijn vingerafdruk resistent. De basiseenheid kan slechts zeer marginaal worden vervormd, zelfs met enige kracht, en produceert nauwelijks geluid dan. De dunne, meestal drukbestendig deksel is iets buigzamer. De base is vrij gemakkelijk te buigen in geringe mate onder het toetsenbord.

Na het ervaren van enorme problemen met de nieuw ontworpen scharnieren tijdens onze tests met de Asus Zenbook Flip UX360UA cabriolet, is een beproefde mechanisme weer gebruikt worden. Het maakt het mogelijk het openen van de basis met de ene hand, ondanks het lage gewicht, maar het rockt ook voor een paar seconden wanneer rukte. De maximale openingshoek bedraagt ​​15 tot 20 ° kleiner zijn dan 135 ° gebruikelijk voor de meeste laptops. Asus heeft geen grote fouten te maken op het gebied van bouwen. Alleen de bodemplaat is niet spoelen in twee hoeken, het creëren van kleine openingen. Dit doet echter niets over het algemeen zeer solide en elegante indruk dat de behuizing in de test te veranderen.
Binnen het veld test, beide zeer identiek bemeten Zenbooks hebben ook de grootste basis omgeving. De ongeveer 2 cm (0,8 inch) smaller en dieper maar 5 mm (2,0 inch) groter Dell XPS 13 aanzienlijk compacter. Lenovo IdeaPad 710 waarschijnlijk het apparaat met het laagste volume in de test is ook smaller dan niet als diep onze Zenbook UX330UA en ook slechts een halve millimeter (0,2 inch) dikker. Het gewicht is in alle gevallen identiek.
Connectiviteit is niet een van de sterke punten van de Zenbook voor formaat redenen - waar zou alle poorten worden geïnstalleerd? In ieder geval was het nog steeds genoeg voor een USB 3.1 Type-C Gen 1 poort naast twee traditionele USB 3.0-poorten. HDMI is aanwezig, maar alleen in de micro versie. We zullen nauwelijks vermelden dat geen adapter inbegrepen De UX330UA verzamelt volledige punten voor het positioneren van de interfaces die ergonomisch aan de achterzijde van beide zijden worden geplaatst. Uiteraard zijn de verschillen zijn een beetje krap, maar het moet nog steeds voldoende voor de meeste kabels en randapparatuur zijn.
Gebruikers die vaak verhuizen veel foto's van een geheugenkaart naar de laptop zal worden vertraagd door een geblunderd trage SD-kaartlezer, zoals in andere aanwezige Zenbooks. Het slaagde er niet meer dan USB 2.0 snelheid zelfs met onze potentieel snelle Toshiba Exceria Pro SDXC 64 GB UHS-II verwijzing geheugenkaart. De overdrachtsnelheden van Lenovo's 710S zijn veel sneller, hoewel niet helemaal uitstekend. Accu Dell Alienware M11x .
Aangezien Ethernet is niet aan boord, de gebruiker afhankelijk draadloze overdracht voor communicatie met de buitenwereld. Intel's probeerde Wireless-AC 7265 is hiervoor verantwoordelijk. Naast de gemeenschappelijke 2,4 GHz standaard ondersteunt het ook 802.11ac exclusief worden gebruikt op de minder 5-GHz band. De Zenbook bereikte transmissiesnelheden van 609 Mbit / s in ontvangen en nog steeds 421 Mbit / s in zenden. Gezien de overhead, de eerste prijs is helemaal niet ver van de theoretische bruto transmissiesnelheid van 867 Mbit / s (MIMO 2x2). Bluetooth is geïntegreerd in de module, die in versie 4,2 moet na het stuurprogramma uiterlijk.
Hoewel de Zenbook UX330UA is niet een zakelijke laptop, is een Trusted Platform Module geïnstalleerd. Daarnaast is het toestel sport een "USB beveiligingskabel Solution" in plaats van een Kensington-slot.

Terwijl de Zenbook UX360UA wordt geleverd met een huls, die waarschijnlijk is te danken aan haar converteerbare kwaliteit, de doos van de UX330UA bevat een USB Ethernet-adapter naast de voeding, en de setup en garantie notes.

Net als in de Zenbook UX360UA, Asus maakt het moeilijk om een ​​doe-het-onderhoud uit te voeren met behulp van negen kleine Torx-schroeven die moeten worden vrijgegeven voor het verwijderen van de bodemplaat. Aangezien onze review-exemplaar is een winkel apparaat, hebben we niet proberen om de behuizing te openen.

Asus is voorzien van een 24-maanden fabrieksgarantie (pick-up & return). Natuurlijk, de garantie van de juridische verkoper is ook van toepassing. Meer informatie vindt u hier .

De breedte van de 3-niveau met achtergrondverlichting en hoog contrast chiclet-toetsenbord komt overeen met die van de standaard desktop toetsenborden (zonder numpad). Derhalve zowel de grootte en de afstand van de vlakke, licht rubber beklede en onberispelijk lettertoetsen bekend. Dit naast de veelal verrassend layout bijdraagt ​​aan hoge snelheden te typen. De half-sized cursortoetsen onder de rechter shift-toets gegroepeerd zijn een beetje onhandig, en de power knop is geïntegreerd in de rechterbovenhoek van het toetsenbord. Accu Dell Alienware M15x .

Het toetsenbord mat buigt iets wanneer meer dan normaal druk wordt toegepast, maar dit heeft geen invloed op de algehele indruk van de solide constructie. De toetsen hebben een korte daling, maar hun drukpunt is gemakkelijk gevoeld. De schrijver acht de slag een beetje te zacht, omdat dit leidt tot een licht sponsachtige typegevoel. Terwijl de kleine toetsen zijn relatief rustig, de groten gekletter hoorbaar. In totaal vinden we de kwaliteit van het toetsenbord als een beetje onvoldoende voor de gevraagde prijs, en dus veeleisend / productieve schrijvers moeten misschien op zoek naar een alternatief.

Asus maakt gebruik van de beschikbare oppervlakte goed en heeft gekozen voor een aangenaam grote touchpad dat is geïmplementeerd als een ClickPad zonder fysieke toetsen. De licht opgeruwde oppervlak niet detecteert tintje aan de buitenste randen en de glij-eigenschappen zijn goed met droge vingers. Wanneer de vingers licht vochtig - aangezien ze meestal - de weerstand te groot, wat de tester vond vervelend.

Precisie en responsiviteit zijn onopvallend in positieve zin. Drag & drop via dubbel-tap geen problemen veroorzaken. We moeten de vervangende muis toetsen die nauwelijks een druppel en niet over een fatsoenlijke akoestische of tactiele feedback te bekritiseren. Het drukpunt is slechts zeer vaag en veel te dicht bij de slag, en we konden niet meer dan een rustige klik vanuit de sleutels te trekken. We hebben geïdentificeerd een van de weinige zwakheden van Asus Zenbook UX330UA hier. Aangezien een speciale driver niet bestaat, alleen de Windows 10 configuratieopties zijn beschikbaar, maar ze moeten voldoen aan de meeste gebruikers.
Asus is gebaseerd op een mat IPS-paneel in Full HD-resolutie. Beide Zenbooks te overtuigen met de hoogste helderheid in het testveld hoewel ze zich onderscheiden van de concurrentie beslissende ondanks hun zeer goede prijzen in de totale vergelijking. De afstand tot de nog steeds fatsoenlijk lichte Dell XPS 13 is slechts 18%. Het contrast kan bijna gelijke tred houden met een uitstekende 1636 de review-exemplaar's: 1 dankzij de laagste zwartniveau. De hoge resolutie Zenbook UX305CA valt terug te wijten aan een te fel zwartniveau dat alleen zorgt voor een matige 565: 1. Een alternatieve IPS paneel met 3800x1800 pixels wordt ook aangeboden, uiteraard voor een hogere prijs.

Een gemeten verlichting van 86% is ongeveer gemiddeld en is subjectief bevestigd in een grotendeels homogeen en zeer verzadigde zwart beeld. Lichte tekenen van achtergrondverlichting bloeden zijn alleen zichtbaar aan de onderkant. Dit zal niet worden opgemerkt in de normale inhoud van het scherm wel.
Het scherm AU Optronics wordt geleverd met middelmatige kleurnauwkeurigheid (DeltaE moet minder dan 3; kleurprofiel is gekoppeld in het vak boven) en een lichte stijging af fabriek gamma tarief. Echter, de kleurtemperatuur raakt bijna de roos sinds de ideale snelheid is 6500 Kelvin hier. Dit alleen leidt ook tot een marginale kleur verschuiving naar groen. het scherm alleen de Zenbook is echt stapt uit lijn tussen de vergelijking apparaten - in positieve zin. Accu Dell Alienware M14x .

Een brede kleurruimte dekking is meestal alleen van belang voor professionele of ambitieuze foto-editors. In de hobby sector, moet de kleine sRGB kleurruimte normaal worden gereproduceerd zo groot mogelijke schaal en meest moderne IPS panelen doen, maar onze Zenbook mist marginaal deze eis.
We zijn erin geslaagd om een ​​zonnige moment vast te leggen en ontdekte dat het mogelijk is om posities te vinden waar bijna niets leesbaar ondanks een matte en zeer helder scherm (links screenshot). Het moet echter mogelijk zijn een positie waar de Zenbook relatief vrij van reflecties kan worden gebruikt op een bewolkte dag zelfs zonder directe schaduw vinden. De juiste screenshot toont een ideale positie met een deur achter ons.
IPS-panelen zoals die van de UX330UA zorgen voor een veel armslag in de voorkant van het scherm. De gebruiker hoeft niet te rekenen met vervormde kleuren wanneer u de horizontale of (!) Verticale kijkhoek. Echter, scherpe hoeken leiden tot meer of minder prominente helderheid en het contrast verliezen afhankelijk van de kwaliteit van het scherm. We zouden deze gemiddeld prominent hier noemen, en dus ook geen beperkingen worden verwacht in de praktijk.