1 Followers
shenjing

shenjing

Kopen Laptop Accu Dell Vostro 3555

Succesvol debuut van de subnotebook voor gamers -. Geïntroduceerd op de CES van dit jaar - krijgt een update voor Intel's Kaby Lake CPU-generatie. De subtiele prestaties te verhogen is welkom, vooral in combinatie met de Razer Core eGPU. Razer heeft onlangs aangekondigd de beschikbaarheid van de nieuwe Blade Stealth en Razer Core in Duitsland en vele andere delen van Europa - goed nieuws inderdaad.
De Razer Blade Stealth is een upper-class compacte laptop die op het moment van schrijven, begint bij 1099 Euro (~ $ 1210). Vanuit een prijs perspectief, het nieuwe aanbod goed vergelijkbaar met de huidige versie van de Dell XPS 13 , de Acer Aspire S13 , Asus UX305UA of de Lenovo 710S . Net als Dell met hun XPS 13, Razer biedt veel verschillende configuraties. In aanvulling op de QHD display van de beoordeling notebook is uitgerust met een 4K versie is ook een optie - namen we een diepgaande blik op dit paneel wanneer we de beoordeeld voorganger . Alle configuraties zijn de nieuwe Intel i7-7500U en 16 GB RAM-geheugen, zodat de gebruiker kan kiezen vooral de opslag. Configuraties met maximaal 1 TB zijn beschikbaar, maar de prijs dan nadert snel 2199 Euro (~ $ 2420). Sinds 10/28, de nieuwe laptop is niet alleen beschikbaar in Duitsland, maar ook Oostenrijk.

Aangezien het chassis ongewijzigd blijft, zullen we deze sectie overslaan en aanraden om onze review van de voorganger voor meer informatie. Voor onze review deze tijd zullen we een kijkje op de nieuwe display te nemen, evenals de prestaties, emissies, en de levensduur van de batterij.
Net als de vorige versie, de Razer Blade Stealth is voorzien van een zeer luxe aluminium unibody chassis. Zowel de build kwaliteit en de stevigheid zijn zeer hoog. Het enige nadeel: de oppervlakken te trekken vingerafdrukken als een gek en zijn moeilijk schoon te maken.
Net als de voorganger, de bijgewerkte versie sport een Thunderbolt-poort 3, enkele USB 3.0-poorten (type A) aan de linker- en rechterzijde evenals een HDMI 2.0a-poort aan de rechterkant. Terwijl het blad Stealth dus up-to-date zover die havens betreft, gebruikers die met foto waarschijnlijk onopgemerkt blijven de ontbrekende SD kaartlezer. Een ander addertje onder het gras: de Razer is opgeladen en wordt gevoed via de Thunderbolt-poort, zodat een mogelijke uitbreidingen vereist te houden dat in het achterhoofd. Speciale dokken of eGPUs, zoals de Razer Core eGPU niet alleen toe datacommunicatie, maar laad de laptop ook. Accu Dell Vostro 3550 .

We controleerden de functionaliteit van de C-poort Type met een Kensington USB-C dock SD4600P. We konden uitgang 4K bij 60 Hz een extern beeldscherm zonder problemen - en de laptop werd geladen tegelijk. Zelfs toen we de interne d isplay (60 Hz) en verbonden is een extra externe monitor (FHD, 60 Hz) naar het dok, de Razer Blade bleef werken zonder een hapering.
De WLAN module was ook niet veranderd, zodat de Razer nog steeds geleverd met een Killer Wireless 1535 AC module (802.11a / b / g / n / ac + Bluetooth 4.1). Onze WiFi-test bevestigt de laptop relatief goed ontvangen evenals send prestaties.
Razer biedt veel accessoires voor hun systemen en voor game-liefhebbers in het bijzonder. De Razer Core is speciaal ontworpen voor de notebook. Het bestaat uit een uitwendige behuizing die een desktop videokaart huisvest en wordt aangesloten op de laptop via Thunderbolt. Zelfs een compacte subnotebook, zoals de Stealth moet nu in staat zijn om stotter-vrije framerates te bereiken bij het uitvoeren van de huidige game-titels op de hoogste details en resoluties. Helaas hebben we niet een Razer Core ontvangen voor het testen, dus we zullen een kijkje nemen op het apparaat te nemen op een later tijdstip te bepalen voor welke games en op welke instellingen de zuinige i7-7500U Dualcore ULV CPU begint een performance bottleneck zijn. De Razer Core moet beschikbaar zijn in Duitsland binnenkort ook.
De Skylake versie van de Blade Stealth gaf ons de gelegenheid om de hoge-resolutie van 4K scherm, die onder de indruk met een hoge helderheid, goed contrast, evenals goede kleuren en de dekking van de kleurruimten te evalueren. De herziening laptop is voorzien van de QHD + paneel, dat Razer gebruikt voor de entry-level-configuratie.

Een resolutie van 2560 x 1440 pixels is vrij hoog gezien het een 12,5 inch scherm en leidt tot een hoge pixeldichtheid (235 ppi) ook. Subjectief, is het beeld altijd scherp, hoewel de desktop-elementen zijn zeer klein wanneer bekeken op 100%. We raden 150% de leesbaarheid - vooral bij aanraking ingangen worden gebruikt, die de weergave ondersteunt ook.

Wat betreft de helderheid gaat, de QHD + paneel gaat met zijn 4K versie, hoewel de laatste heeft een lichte voordelen wat betreft het contrast. Voor onze vertoning, we gemeten net onder de 400 nits en een uitstekend contrast ratio van 893: 1. De dekking van de kleurruimten paden de duurdere broer of zus op 95,7% voor sRGB en 62,3% voor de Adobe RGB - deze zijn nog steeds zeer respectabele resultaten, echter.

Afhankelijk van welke criteria worden gebruikt, het touchscreen panel SHP142F van Sharp (LQ125T1JW02) zit precies tussen de QHD + display van de XPS 13 en de Razer met 4K scherm. Over het algemeen zijn de prestaties zeer fatsoenlijk. We tegenkwamen PWM bij 200 Hz instellingen voor helderheid onder de 30% - omdat het scherm is vrij zwak bij die instelling, denken we niet dat dit betekent veel van een nadeel. Voor ons testexemplaar op zijn minst, het scherm bloeden is geen probleem.
Wat de kleurnauwkeurigheid betreft, de QHD + scherm slepen de 4K-versie een beetje, maar nog steeds doet vrij goed. We maten een DeltaE van 4,3 met een maximale afwijking van 5,64 (sRGB) voor grijswaarden; de kleur afwijking was 3.6 met een maximum DeltaE voor geel en oranje van 7,5. Accu Dell Vostro 3555 .

Kalibratie verbetert de resultaten sterk van grijswaarden en kleur DeltaEs van 1 (max. 2,3) en 1,9 (maximaal 4,3), respectievelijk. De bijbehorende ICC-profiel wordt gekoppeld in de plugin hierboven.
Voor gebruik buitenshuis is het belangrijk om te onthouden dat dit een glossy panel. Zelfs als op batterijen werkt, het paneel Razer levert 400 cd / m 2, maar afhankelijk van de positie van het scherm, kan reflecties mogelijk een probleem zijn.
Alle versies van de Razer Blade Stealth komen met de gloednieuwe Kaby Lake Intel Core i7-7500U . Op dit moment, dit CPU is de meest krachtige een in de 14 watt TDP ULV segment. Een Intel HD Graphics - opvolger van de HD Graphics 520 die wordt meegeleverd met Skylake ULV CPU's - wordt als goed geïntegreerd. Afhankelijk van hoe goed het systeem in kwestie houdt de temperatuur onder controle, kan de nieuwe CPU oplopen tot 3,5 GHz (basis frequentie: 2,7 GHz). Voor meer informatie kunt u terecht op onze speciale processor pagina .
We onderwerpen de Blade Stealth de Cinebench R15 benchmark test. Tijdens de single-core test, de laptop behaalde 139 punten en paden van de Medion Akoya S3409 alleen met een krappe marge. De i7-7500U beter presteert dan de i7-6560U in de Dell XPS 13 (9350) licht; de i7-6500U in de voorloper is ongeveer 17% langzamer.
De Stealth in geslaagd om het voortouw te nemen wanneer we de Multi-CPU gedeelte van de Cinebench-test liep en zelfs beter presteert dan de Akoya hier. De positieve vergelijking met de i7-6560U ongeveer 10%; het verschil tussen de nieuwe CPU en die de voorloper gebruikt ongeveer 16%. Opmerking: de resultaten van de i5-7200U in de huidige XPS 13 9360 zijn potentieel gebrekkig, aangezien we zouden hebben afgesloten met een defecte monster. Op dit moment zijn we wachten op een nieuwe beoordeling notebook, zodat we onze tests kan herhalen.

Laten we eens kijken naar de frequenties en de temperaturen onder belasting:
De CPU begint aan het maximum van 3,5 GHz in de CB15 single-core test. De temperatuur stijgt langzaam tot 70 ° C. De ventilator is fluisterstil in eerste instantie, maar spoelt omhoog dienovereenkomstig. Stabiele temperatuur tussen 50 en 70 ° C met de CPU draait op een constante 3,5 GHz. Tijdens de multi-kerngedeelte, de CPU vanaf 3,5 GHz ook, maar de temperatuur stijgt nu 70 ° C binnen enkele seconden en toppen bij 85 ° C. Op dit punt is de ventilator maxed out en heel hoorbaar. Bij ongeveer 85 ° C, de CPU-frequentie licht gedaald tot 3,3 GHz en bleef daar voor de rest van de proef met de temperatuur schommelt rond de 80 ° C.

Zoals altijd, onderwerpen we de test kandidaat om onze stress test met Prime95 maximale processorbelasting te simuleren over een langere periode. Hier, de Blade Stealth begint op 3,5 GHz en een snelle temperatuurstijging tot 87 ° C, gevolgd door een CPU frequentie verlaging tot 3,1-3,2 GHz. Na ongeveer 10 minuten was de temperatuur gestegen tot 90 ° C, die verder resulteerde smoren de frequentie schommelen tussen 2,7 en 3,5 GHz. Toen we Furmark de GPU beklemtonen ook toegevoegd, de CPU gedaald tot 1,5 GHz en de snelheid van de ventilator daalt ook. Om deze reden, we alleen gebruikt Prime95 voor onze stress test.
De Razer Blade Stealth voelt niet alleen snel, maar in feite is hard op basis van de synthetische benchmarks. Volgens PCMark 8, onze configuratie heeft uitstekende prestaties vergelijkbaar met andere subnotebooks zoals de XPS 13, de Acer Aspire S 13 , of de ZenBook UX305UA . Interessant hier zijn de resultaten van de Lenovo IdeaPad 710S , die - hoewel uitgerust met vergelijkbare hardware zoals de Dell XPS 13 - 15% sneller.Accu Dell Vostro 3360 .
De Razer Blade Stealth is uitgerust met een PCIe SSD - in ons geval, een Samsung PM951 MZVLV256. De leesprestaties laat er geen twijfel over bestaan dat deze SSD is een snellere PCIe drive, zoals we waargenomen snelheden tot 1178 MB / s. Normaal SATA SSD's data lezen en slechts de helft van de snelheid. Snellere PCIe schijven zijn echter een vergelijking met een verbeterde Dell XPS 13 (Samsung SM951) duidelijk blijkt. De laatste schijf presteert beter dan de ene in onze review notebook met name als het gaat om de gemiddelde schrijfsnelheid tarieven.
De geïntegreerde Intel HD Graphics 620 is verrassend snel en presteert beter dan vergelijkbare wijze uitgeruste systemen bij het uitvoeren van de 3DMark benchmark-tests. De Intel Graphics Iris 540 in de Skylake generatie i7-6560U biedt een performance plus van 20% en is nog steeds de onbetwiste leider.
De Razer Blade Stealth is de eerste plaats ontworpen voor gebruik met de Razer Core. Zelfs zo, de HD Graphics 620 is matig gaming-capable en - vooral bij het spelen van minder veeleisende of oudere titels. Onze speciale pagina voor de Intel HD Graphics 620 biedt extra benchmark resultaten.

We zullen de prestaties van de Razer Core eGPU te evalueren in een komende-test en zal controleren om te zien of de i7-7500U CPU kan houden met krachtige desktop grafische kaarten.
Na gebruik van de Razer voor de eerste keer, merkten we een subtiele en onregelmatige geluid emitting uit onze review-systeem. De bron is niet de ventilator systeem, maar de elektronische componenten - een fenomeen dat bekend staat als "coil janken". We moesten erg goed te luisteren, maar gebruikers met gevoelige oren zal zeker het lawaai horen.

De fans zijn onhoorbaar (niet draait helemaal niet) wanneer het systeem niet actief is en bij het uitvoeren van kleine tekstverwerking taken of zijn zo langzaam dat we ze nauwelijks kon horen draaien. Enkele typische (niet gemakkelijk verklaarbaar) Windows achtergrond taken helaas ertoe leiden dat de fans om spin up regelmatig met het systeem nu wordt heel hoorbaar. Zelfs onder belasting, de Stealth lijkt te proberen om zijn naam te rechtvaardigen door het houden van de ventilator RPM's in toom en alleen het verhogen van de ventilator snelheden stap voor stap op het laatst mogelijke moment. We moeten toe te voegen dat, hoewel de fans zijn niet bijzonder luidruchtig 40.5 dB onder belasting (Prime95), de piek frequentie is vrij hoog bij 2500 Hz, wat invloed heeft op de subjectieve indruk.
Twee zeer dunne heatpipes transporteren de warmte die door de componenten aan beide systeemventilatoren. De lucht komt de notebook via twee innames onderaan. Tijdens mobiel gebruik is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de openingen niet worden bedekt, dat is niet bepaald eenvoudig, omdat ze uiteindelijk op de dijen bij het gebruik van de laptop op de schoot. Onder belasting zou de Blade Stealth worden gebruikt alleen vaste oppervlakken.
We waargenomen temperaturen van een zeer lage 30 ° C onder belasting tot net boven 50 ° C tijdens de stress test (worst-case scenario). De positie van de hoofdcomponenten (CPU en GPU) is naar de achterkant aan de linkerkant, wat resulteert in zeer hoge temperaturen onder belasting in de buurt van de WASD-toetsen, die belangrijk zijn voor gaming. Uiteraard zal dit er niet toe mag de gebruiker beslissen om een extern toetsenbord te gebruiken in combinatie met de Razer Core bij het gamen.
De stereo luidsprekers niet alleen verrassend luidruchtig 80,8 dB, maar ze presteren goed volgens de frequentiediagram. In feite, hun reactie is vergelijkbaar met die van de Apple MacBook 12 , die - ondanks de compacte form factor - is de verwijzing tot nu toe geweest. Het diagram laat zien dat de luidsprekers in staat zijn om een heel behoorlijk volume, zelfs in de lagere frequentie bereik, maar ze kan niet helemaal overeen met de superieure respons van de MacBook in de hogere frequenties. Al met al, de geluidskwaliteit is indrukwekkend en de Razer overtreft gemakkelijk de meeste concurrenten in deze klasse. Accu Dell Vostro 3560 .

In vergelijking met de voorganger met Skylake CPU en 4K scherm, de nieuwe Stealth verbruikt veel minder stroom tijdens inactieve. Alleen bij maximale belasting niveaus de Stealth overtreft de vorige versie. Interessant is het feit dat veel 13,3-inch Ultrabooks verbruiken veel minder stroom dan de Blade tijdens inactieve.
Razer wijst vaak uit de toegenomen capaciteit van de batterij. En inderdaad: de batterij biedt 20% meer capaciteit en levert nu 53,6 Wh. Tijdens onze gestandaardiseerde WLAN test, het systeem duurde ongeveer 8 uur en meer dan 13 uur tijdens de test van de Reader's (minimale helderheid, energiebesparing profiel, vliegtuig-modus).
Ten aanzien van de levensduur van de batterij betreft is de nieuwe Blade Stealth vergelijkt nu goed op vele andere 13-inch Ultrabooks (voor de WLAN test).

The Blade Stealth biedt het volledige CPU-prestaties, zelfs als op batterijen werkt, maar de GPU is aanmerkelijk langzamer. Mobile gaming is dus min of meer onmogelijk.
Met hun nieuwe Blade Stealth, Razer was in staat om de belangrijkste tekortkoming te elimineren: de matige batterijduur. Met tussen de 8 en 13 uur, de nieuwe laptop kan worden verwijderd veel langer gebruikt vanaf outlets en zal - afhankelijk van de taken - duren de hele dag.

Het chassis blijft ongewijzigd. Het ontwerp is beslist high-end en vergelijkbaar met Apple's MacBooks zover bouwkwaliteit en ergonomie betreft. Jammer dat de mat-zwarte oppervlak is zo gevoelig voor vingerafdrukken, die zeer moeilijk te verwijderen op te starten zijn.

Dankzij de Kaby meer CPU en de grotere batterij, wordt het mes Stealth nu zijn eigen bedrijf vergeleken met andere subnotebooks. De Razer Core eGPU is een spannende optie, maar zelfs zonder het, de Blade Stealth is een succesvolle laptop in zijn eigen recht.

Dit keer rond de notebook die we kregen was uitgerust met een QHD + paneel. Het beeldscherm scoort heel goed en is bijna net zo goed als de optie 4K. Vooral wanneer gezien de beperkte omvang van 12,5 inches, verschijnt dit scherm de betere keuze in de meeste gevallen. De configuratie met de lagere-end panel is ook 200 euro (~ $ 220) goedkoper en waarschijnlijk draagt ​​positief bij aan de (lagere) stroomverbruik. Accu Dell Vostro 3750 .

We zijn ook onder de indruk van de aangeboden prestaties. De CPU testresultaten zeer goed, zelfs wanneer het wordt blootgesteld aan continue belasting. De Blade Stealth moet heel goed werken met de Razer Core en moet de combinatie om te zetten in een bonafide gaming systeem. Meer details volgen in een latere herziening.