1 Followers
shenjing

shenjing

Kopen notebook Accu HP 630

De Kaby Lake update voegt weinig aan een reeds uitstekende XPS 13-ervaring. Gebruikers zullen slechts marginale voordelen in zowel de prestaties en de levensduur van de batterij te zien in vergelijking met de uitgaande Skylake XPS 13.
De XPS 13-serie is altijd al een populaire verkoper en een hoge aanbeveling over ons geweest Top 10 lijst vooral na de InfinityEdge redesign. Zo, het is alleen maar logisch dat Dell vernieuwt haar XPS 13 9350 Skylake gezin met Kaby Lake opties op tijd voor de feestdagen.

We hebben onlangs uitgecheckt de XPS 13 9360 met de Core i5-7200U en onze nieuwste SKU van vandaag is vergelijkbaar, maar met de snellere i7-7500U CPU. Betekent dit kleine prestatieverbetering brengen nadelen in termen van afknijpen, temperatuur en levensduur van de batterij?

We raden u aan het controleren van onze originele recensie pagina op de XPS 13 9360 voor meer informatie over het chassis en de mogelijkheden ervan.
De 9360 is maar een kleine interne-update ten opzichte van de 9350, zodat de aluminium chassis blijft identiek aan model van vorig jaar in termen van kwaliteit en vakmanschap met een nieuwe Rose Gold kleur optie. Er is bijna geen gekraak rond de basis en het deksel zelf is verrassend stijver vergelijking met de meeste andere notebooks door zijn dikte en Gorilla Glass versterking. Naar beneden te drukken op het midden van het buitendeksel nauwelijks vervormt het oppervlak met uitstekende weerstand tegen verdraaiing.

Belangrijkste nadelen zijn gering en meestal oppervlakkig waaronder rubber beklede polssteunen dat vingerafdrukken te trekken en een gladde matte buitenkant van de klep die gemakkelijk kan worden bekrast. Bovendien is het display blijft moeilijk in zijn gesloten positie te openen wanneer te worden als de voorkant bevat geen tab of uitsparing voor eenvoudiger aangrijpend.
Beschikbare interfaces zijn niet veranderd. De Thunderbolt-poort 3 in het bijzonder is opmerkelijk omdat het de toekomst bewijst het systeem in termen van docking-mogelijkheden en ondersteuning voor externe 4K beeldschermen. Het ontbreken van een inheemse HDMI of bekabeld Ethernet-poorten zullen eigenaren dwingen tot de aanschaf van adapters. Om krediet Dell echter meer Ultrabooks zijn ook te laten vallen deze havens in het voordeel van Thunderbolt of USB Type-C met inbegrip van de Spectre 13 en de komende Zenbook 3. Accu HP 635 .
De SD-kaartlezer is in staat om te lezen tarieven van meer dan 248 MB / s op onze Toshiba Exceria Pro UHS-II-test kaart sneller dan de meeste SD lezers op mainstream en budget notebooks zijn. Real-world overdrachtsnelheden van meerdere bestanden zijn langzamer als het duurt ongeveer 8 seconden overbrengen 1 GB ter waarde van foto's uit de kaartlezer naar het bureaublad.
WLAN is opgewaardeerd naar de dual-band Killer 1535 voor alle SKU's van de XPS 13 9360. Dit is nogal onverwacht als de Killer module richt op gamers en is typisch een high-end optie voor het vlaggenschip van gaming notebooks. Toch XPS 13 gebruikers kunnen nu profiteren van de nieuwe functies, waaronder de Killer Network Manager software, DoubleShot Pro, en MU-MIMO voor routers die dit ondersteunen.

Een snelle Iperf test toont een real-world overdrachtssnelheid van ongeveer 660 Mbps tegen een theoretisch maximum van 768 Mbps bij aansluiting 1 meter afstand van onze Linksys EA8500 router. Zie onze speciale prestatie-evaluatie over de Killer 1535 voor meer informatie over de WLAN-module.

Er zijn geen extra's opgenomen buiten een snelstartgids en een garantiekaart. Dit is enigszins teleurstellend als de meeste andere high-end of vlaggenschip notebooks vaak geleverd met poetsdoeken, adapters, of beschermende kokers.

De Thunderbolt-3-poort zorgt voor een breed scala aan accessoires, waaronder de nuttige Dell DA200 alles-in-één adapter voor RJ-45, HDMI en VGA.

Zowel een T5 Hex moersleutel en een standaard Philips schroevendraaier nodig zijn om pop uit het onderste paneel. Er zijn geen verborgen schroeven onder het rubber voet, hoewel de strakke grendels rond de buitenste randen moeilijk om los te maken zonder een scherpe rand kan zijn.

Gebruikers hebben direct toegang tot het systeem ventilator, M.2 SSD, batterij en WLAN-module. RAM blijft worden gesoldeerd en niet uitbreidbaar.

De standaard één jaar garantie geldt voor gebruikers in de Verenigde Staten met de meegeleverde on-site service gegooid in voor gratis. Opties zijn beschikbaar om de garantie te verlengen tot maximaal vier jaar.
Onze eerdere opmerkingen op het toetsenbord (26,5 x 10,2 cm) en touchpad (10,5 x 6 cm) van de XPS 13 9350 hier nog steeds van toepassing. De verlichte toetsen hebben 1,3 mm van reizen vergelijkbaar met de Spectre X360 13 met bevredigende feedback en zachte gekletter. De kleinere toetsen hebben de neiging om relatief zwakkere feedback met inbegrip van de Pijl en functietoetsen hebben. Er zijn geen speciale extra toetsen en het toetsenbord grootte is eigenlijk kleiner dan op de Spectre X360 13 voor een verkrampte ervaring. Accu HP G72 .

De iets met rubber beklede ClickPad werkt feilloos voor eenvoudige cursorbesturing zonder kriebels. De geïntegreerde muisklikken zijn erg ondiep in reizen en de feedback had kunnen profiteren van een meer solide gevoel. Afgezien van deze, het touchpad is nog steeds comfortabel in gebruik moet een externe muis niet beschikbaar. Met behulp van de touchscreen is hier ook meer praktische dan op andere touchscreen-enabled notebooks omdat het scherm wankelt minder sterk in de reactie.
De XPS 13 i7 SKU is uitgerust met dezelfde QHD + scherm van Sharp Op onze i5 SKU. Een zoektocht naar de naam SHP144A paneel toont aan dat de vorige generatie XPS 13 9350 maakt gebruik van hetzelfde scherm, zodat gebruikers zeer vergelijkbare woningen tussen hen met inbegrip van contrast en gamma kunnen verwachten. Helderheid is ook vergelijkbaar met andere vlaggenschip Ultrabooks op ruim 300 maximum nits. Helaas, het systeem maakt gebruik van nog CABC standaard en dus onze lichtsterkte metingen moeilijk te reproduceren zelfs tussen SKU's met dezelfde QHD display.

Subjectief, de inhoud op het scherm is helder zonder zichtbare korrels in tegenstelling tot bij vele matte panelen. Schalingsaspecten hoofdzakelijk onvermijdelijk bij deze hoge dichtheid van een op zo'n klein scherm. Een niet-touchcreen matte FHD SKU van de XPS 13 is beschikbaar voor degenen die weinig waarde in de hogere resolutie display en onze recensie over deze configuratie zal komen in de komende paar weken vinden.

Er is zeer lichte ongelijk backlight bleeding aan de onderkant, maar dit is moeilijk te merken, zelfs tijdens het afspelen van films met zwarte balken.
Color dekking is ongeveer 89 procent en 58 procent van de AdobeRGB en sRGB-normen, respectievelijk min of meer vergelijkbaar met de meeste van haar recente vlaggenschip concurrenten. Goedkopere TN panelen die niet in staat zijn diepere kleuren hebben een veel smaller gamma op ongeveer 60 procent van sRGB, maar zulke hoge kleurnauwkeurigheid is grotendeels onbelangrijk om te surfen en tekstverwerken.
Grijstinten en kleuren zijn zowel in het algemeen juist uit de doos. Een snelle kalibratie verbetert grijswaarden, maar RGB balans beter had gekund en kunnen meer handmatige kalibratie nodig hebben om te verfijnen. kleurnauwkeurigheid zal nooit perfect bij hogere verzadiging niveaus, omdat het paneel de volledige sRGB spectrum niet dekt.
Buiten het zicht is beperkt als gevolg van de glossy scherm. De achtergrondverlichting is gewoon nauwelijks voldoende voor comfortabel gebruik bij het in de schaduw, maar iets lichter, zoals bewolking of direct zonlicht zal wassen inhoud op het scherm. De 140-graden scharnieren en breed IPS kijkhoeken van pas komen om verblinding te verminderen als buitenshuis, maar schijnbare helderheid nog steeds daalt als het bekijken van te ver weg van het centrum.
Ten minste zeven verschillende SKU's zijn verkrijgbaar met i7-7100U , i5-7200U en i7-7500U ULV opties, 4 GB tot 16 GB van LPDDR3 RAM, 128 GB tot 512 GB SSD en FHD of QHD display. Dell heeft ervoor gekozen om de meer energie-efficiënte DDR4 waarschijnlijk om kosten te besparen of als gevolg van de compatibiliteit redenen afzien. Onze i7-7500U configuratie direct vervangt de vorige XPS 15 9350 met de Skylake i7-6500U . Er zijn momenteel geen Kaby Lake XPS 13 opties met Iris afbeeldingen om de XPS 13 9350 direct te vervangen door de i7-6560U .
De i7-7500U biedt marginaal snellere CPU prestaties dan de Skylake i7-6500U op slechts een paar procentpunten volgens Cinebench benchmarks. Dezelfde Kaby Lake CPU in onze MSI CX72 verwijzing is nog sneller vanwege de superieure Turbo Boost prestaties bij onder hoge belastingen in vergelijking met de XPS 13 9360. Toch kunnen gebruikers rekenen op een 10 tot 15 procent prestatieverbetering van de XPS 13 i7-7500U SKU over de i5-7200U SKU. Accu HP 650 .

Zie onze speciale CPU pagina op de Core i7-7500U voor meer benchmark-vergelijkingen en onze review over de nieuwe Kaby Lake serie voor meer technische details.
PCMark benchmarks rangschikken onze configuratie lager dan veel concurrerende systemen met oudere processors met inbegrip van de Spectre 13 en de Zenbook UX360UA. het doet echter outscore de XPS 13 i5-7200U SKU met drie procentpunten.

Subjectief, prestaties van het systeem is zeer snel als verwacht van een SSD-gebaseerd systeem. We ondervonden geen software of hardware problemen tijdens onze tijd met i7-7500U SKU afgezien van de ongemakkelijke dynamische helderheid.
Onze Dell XPS 13 i7 SKU herbergt dezelfde 256 GB Toshiba NVMe SSD als onze XPS 13 i5 SKU en onze resultaten hieronder tonen zeer vergelijkbare algemene resultaten. Sequential write tarieven zijn echter ongeveer twee keer zo snel als op onze i5 SKU mogelijk als gevolg van de achtergrond activiteit tijdens de benchmark. Anders, de prestaties is niet in tegenstelling tot andere PCIe NVMe SSD's met inbegrip van de Samsung PM951 en de Apple SD0256F. Andere SSD's beperkt door de SATA III-interface zal aanzienlijk langzamer draaien.
3DMark benchmarks tonen de XPS 13 i7-7500U SKU te zijn maar een paar procentpunt sneller dan de i7-7200U SKU en ongeveer 20 procent sneller dan de uitgaande HD Graphics 520 . Het is vermeldenswaard dat ons op dezelfde manier geconfigureerd referentie MSI CX72 presteert iets sneller dan onze Dell-systeem bij het gamen, zodat gebruikers niet kunnen verkrijgen van de volledige kracht van deze bijzondere Kaby Lake CPU van de XPS 13. toch entry-level NVIDIA GPU's Maxwell of vorige generatie Iris Pro Graphics kan nog steeds handig beter te presteren dan de HD Graphics 620.

Zie onze dedicated GPU pagina op de HD Graphics 620 voor meer technische informatie en de benchmark vergelijkingen.De Bioshock Infinite maatstaf blijkt iets groter prestatieverschillen tussen de HD Graphics 620 in de XPS 13 en de oudere HD Graphics 5500 en HD Graphics 520. Ons kenmerk MSI CX72 is nog altijd beter dan onze Dell ondanks ze allebei met dezelfde kern configuratie.
We benadrukken het notebook met een processor-intensieve benchmarks om te testen voor potentiële smoren of stabiliteitsproblemen. Running Prime95 zal de CPU staat om op maximale meeraderige Turbo Boost snelheid van 3,5 GHz tot kerntemperatuur een alarmerende 99 C in enkele seconden bereikt. Daarna, de CPU smoort naar beneden om een ​​stabiele 3,0 GHz (of 300 MHz boven de basis kloksnelheid) tot een kerntemperatuur van 88 ° C te houden Running zowel Prime95 en FurMark tegelijkertijd zal de CPU wurgen dramatisch aan slechts 1,5 GHz met het oog op een te handhaven veiliger kerntemperatuur van 80 ° C

Unigine Valley is een meer nauwkeurige weergave van gaming belastingen dan Prime95 en FurMark. De GPU loopt stabiel op zijn maximale nominale kloksnelheid van 1050 MHz, terwijl de CPU ergens rijden tussen 600 MHz en 3,5 GHz maximale afhankelijk van de stroombelasting. Kerntemperaturen zijn iets lager bij 76 C, maar nog steeds warmer dan de Spectre X360 13 met dezelfde i7-7500U CPU configuratie. Accu HP Envy 17 .

Op batterijen werkt zal niet de CPU en GPU prestaties te beperken. Een 3DMark 11 run op batterijen terug Physics and Graphics scores van 4512 en 1622 punten, respectievelijk, in vergelijking met 4511 en 1610 punten bij op lichtnet.
De single systeem ventilator is tijdens de lage belastingen, zoals surfen of tekstverwerking stil. Matige lasten met zware multi-tasking kan geluid van de ventilator bump iets minder dan 31 dB (A), die nog steeds erg rustig en bijna onmerkbaar in een kantoor of in de klas. Zwaardere ladingen zoals gaming of Prime95 zal een maximale geluid van de ventilator van ongeveer 35 dB (A) ertoe aan te zetten een van de stilste 13-inch notebooks beschikbaar. Ter vergelijking, de meeste Ultrabooks zal harder dan 35 dB (A) onder soortgelijke gaming belasting draaien en kan bereiken vaak in de buurt van of boven de 40 dB (A) bij het op maximale belasting. Vreemd genoeg waren we niet in staat om de 38 dB (A) te bereiken range graag op onze i5 SKU, zelfs bij het draaien intensieve applicaties zoals Prime95 of Witcher 3.

We hebben twee Core i7 SKU's voor vergelijkingsdoeleinden en één systeem vertoont spoel janken terwijl de andere niet. De hoge toon kan storend sommige gebruikers en we raden het controleren op spoel janken bij het aansluiten en loskoppelen van de laptop van de AC-adapter.
De XPS 13 is zeer compact met een relatief hoge kern temperaturen en een laag geluidsniveau ventilator, dus oppervlaktetemperaturen zijn over het algemeen warmer dan een groot deel van de competitie, zelfs tijdens het stationair draaien op het bureaublad. De linker helft van het toetsenbord en de polssteunen zal warmer dan de rechter met een ander hot spot in de buurt van de uitlaat roosters zijn. Gelukkig wordt het systeem niet ongemakkelijk te gebruiken tijdens de dag tot dag ladingen en slechts iets warmer dan de minder krachtige Core i5-7200U SKU.
De stereo 1 W speakers zijn indrukwekkend en relatief onevenwichtig met een slechte weergave van hoge tonen, zoals blijkt uit onze microfoon meetwaarden beneden. Dit wordt verwacht van een subnotebook deze grootte, dus oortelefoon of externe luidsprekers worden aanbevolen voor langere sessies. Niettemin, het maximale volume produceert geen statische of storende echo van het chassis.
Energiebehoefte van de XPS 13 i7-7500U SKU is niet significant anders dan op de XPS 13 i5-7200U SKU. Stationair draaien op het bureaublad zal trekken iets minder dan 7 W tijdens het gamen belastingen zal ongeveer 28 W. Dit is aanmerkelijk minder streng zijn dan zowel de Spectre X360 13 met dezelfde CPU en de MacBook Air 13 met de oudere Haswell eisen Core i5-5650U .

Maximale belasting met zowel Prime95 en FurMark actief zal ongeveer 32 W uit de kleine (~ 8,5 x 5,5 x 2,5 cm) 45 W AC-adapter te trekken.
Runtimes zijn ongelooflijk lang op deze Kaby Lake systeem op iets meer dan 8,5 uur, wanneer in real-world WLAN omstandigheden. Gewoon stationair draaien op de desktop op minimale helderheid zal duren voor meer dan 17 uur, zodat gebruikers die meer conservatief met energie-instellingen kunt squeeze out meer uren dan onze geregistreerde WLAN runtime. Capaciteit is upped vanaf 56 Wh op de 9350 familie tot 60 Wh op de nieuwste Kaby Lake generatie.

Levensduur van de batterij is zeer vergelijkbaar met onze minder krachtige XPS 13 i5 SKU. De nieuwe HP Spectre X360 13 met dezelfde i7 processor kan de Dell overleven door ongeveer een uur of meer wanneer men onder soortgelijke omstandigheden.
De meeste gebruikers, het belangrijkste deel van de Kaby meer XPS 13 9360 update dat de Skylake XPS 13 9350 nu goedkoper wordt. De voorstelling delta tussen deze bijna identieke notebooks zijn zo minimaal dat de kopers van plan om de notebook voor klaswerk, browsen, of multimedia gebruik zal zeer weinig tastbare voordelen van Kaby Lake. In feite kan bepaalde XPS 13 9350 SKU's met Iris Graphics beter te presteren dan de nieuwere Kaby Lake SKU's als de gebruikers vragen om meer grafische pk. Accu HP 630 .

De XPS 13 is nog steeds een van de betere traditionele 13-inch Ultrabooks beschikbaar als verbeelding van 360 graden scharnieren of afneembare displays zijn niet belangrijk. Het kleine formaat en de kwaliteit van het ontwerp kan niet worden onderschat en de super-smalle bezels zijn al opgenomen op concurrerende notebooks met inbegrip van de komende Yoga 910. Niet veel is veranderd voor de XPS 13, maar de serie zal zeer concurrerend te blijven bewegen in de vakantie toch.

Kopers bereid zijn om een ​​beetje meer te betalen voor de Kaby Lake XPS 13 zal iets snellere prestaties en de levensduur van de batterij te vinden. Anders zal de uitgaande Skylake XPS 13 een bijna identieke ervaring voor minder geven.