1 Followers
shenjing

shenjing

Koop hier online je HP 580029-001 Accu

Slanke laptop Acer wil met een elegante aluminium behuizing. De configuratie is ook passend: panel IPS, snelle processor, SSD. Het goede levensduur van de batterij, toetsenbord met achtergrondverlichting en een garantie van drie jaar aan te vullen dit.
We worden geconfronteerd met een interessante laptop in de vorm van de TravelMate X349 door Acer. Met de 14-inch zakelijke computer, wordt Acer gericht kleine bedrijven, zelfstandigen, leerlingen en studenten. Het apparaat ziet eruit en voelt aan als een premium-range zakelijke laptop. De configuratie en het prijsniveau komen overeen met de entry-level van het bedrijfsleven. We hebben het topmodel van de line-up die is geprijsd op ongeveer 1050 euro (~ $ 1155). De prijzen binnen de serie beginnen bij iets minder dan 600 euro (~ $ 660). Apparaten zoals Lenovo ThinkPad 13 , Acer TravelMate P238-M , Asus 'ZenBook UX303 / UX305 , en Apple's MacBook Air 13 behoren tot haar concurrenten.
De behuizing van de TravelMate is volledig van aluminium met één uitzondering: het scharnier is gemaakt van kunststof. Acer spreekt van "geborsteld aluminium" in haar reclame tekst, maar we kunnen dit niet bevestigen. Er is niets "geborsteld" in zicht. Acer is gebaseerd op een donkere, houtskool zwarte kleur en matte oppervlakken voor zijn apparaat. De laptop maakt een zeer hoogwaardige indruk qua uiterlijk en gevoel. Een onderhoudsluik niet is geïnstalleerd, en het huis moet worden geopend voor toegang tot de hardware. Hierover later meer. De batterij kan niet worden verwijderd.

Acer niet verknoeien in termen van de bouw, en de stabiliteit geen belangrijke reden tot klagen geven. Alleen de stabiliteit van de basiseenheid kon iets hoger voor onze smaak zijn geweest. Dit is echter nog steeds binnen de perken. robuustheid van het deksel is bevredigend. De druk op de rug van het deksel geen beeldvervorming veroorzaken. De scharnieren houden het deksel stevig op zijn plaats en rock slechts licht. De maximale openingshoek is 180 graden en de klep te openen met één hand.
De TravelMate is iets groter en dikker dan zijn rivalen sinds de laatste hebben 13,3-inch schermen. Echter, de TravelMate kan concurreren in termen van gewicht.
De TravelMate's interfaces zijn geen verrassing. De laptop wordt geleverd met twee type-A USB-poorten, waarvan er één ondersteunt de USB 3.0-standaard. Bovendien, een type C USB (USB 3.1 Gen 1) aanwezig is. Deze poort kan worden omgezet in een DisplayPort via een corresponderende adapter (niet inbegrepen). Acer noemt dit in de handleiding van de TravelMate's. interfaces van de laptop zijn verdeeld over de achterste gebieden aan beide zijden. Bijgevolg zal de kabels niet rommel de gebieden die naast de polssteun.Accu HP 593553-001 .

De geïnstalleerde geheugenkaartlezer is een van de langzame vertegenwoordigers van zijn soort. Een maximale overdrachtsnelheid van 26,1 MB / s wordt bereikt bij het kopiëren van grote hoeveelheden gegevens blokken. Overbrengen van 250 JPG-afbeeldingsbestanden (ong. 5 MB per stuk) wordt uitgevoerd bij een snelheid van 19,1 MB / s. We testten de geheugenkaart lezer met een Toshiba Exceria Pro SDXC 64 GB UHS-II referentiekaart.
De Wi-Fi module in de TravelMate draagt ​​een chip van Intel (7265). Naast de 802.11a / b / g / h / n WiFi standaarden, ondersteunt ook de snelle ac standaard. De geconstateerde overdrachtssnelheden in ideale omstandigheden (geen andere Wi-Fi-apparaten in de buurt, op korte afstand tussen laptop en server-pc) zijn zeer goed. De verbinding tussen de router en laptop bleef stabiel, zelfs een verhaal weg.
De TravelMate is uitgerust met een fingerprint scanner die de Windows Hallo functie ondersteunt. Een Trusted Platform Module (2.0) is ook aanwezig. Bovendien, de laptop is voorzien Acers ProShield software af fabriek, waarmee het bevestigen van de inrichting.

De TravelMate wordt geleverd met de gebruikelijke accessoires: Een snelle start poster en garantievoorwaarden. De TravelMate-interface diversiteit kan worden uitgebreid via een USB-dockingstation wanneer dat nodig is. Elke fabrikant heeft overeenkomstige opties in zijn opstelling. Acer adverteert ook een USB type-C docking station in verband met de TravelMate. Het kost ongeveer 180 euro (~ $ 198).

In aanvulling op Windows 10, Acer laptop ondersteunt ook Windows 7. De bijbehorende stuurprogramma's zijn te vinden op de website van Acer. Opmerking: Gebruikers die willen Windows 7 te installeren zal hebben om de installatie van Windows 7 media uitbreiden met een driver voor de Skylake geheugencontroller. Anders is het besturingssysteem te installeren is niet mogelijk. Gebruikers die willen Windows 7 te installeren via een USB flash drive en hun laptops hebben alleen USB 3.0-poorten moeten ook de bijbehorende USB 3.0 driver te nemen. Windows 7 wordt niet geleverd met een USB 3.0 drivers. De software NTLite , bijvoorbeeld, bestaat de mogelijkheid om de bestuurder in de installatiebestanden integreren.

De basis lade moet worden verwijderd voor toegang tot de ingewanden. Dit is geen probleem: alle schroeven aan de onderzijde moeten worden vrijgegeven en de bodemplaat kan vervolgens worden verwijderd met behulp van een plamuurmes. De batterij, SSD, Wi-Fi module, BIOS batterij, en fans kunnen dan worden benaderd. Werkgeheugen banken afwezig zijn; het geheugen is gesoldeerd.
Acer TravelMate schepen met een garantie van drie jaar, met inbegrip van een pick-up service. De garantieperiode kan worden verlengd. Een vijf jaar on-site garantie kost ongeveer 170 euro (~ $ 187).Accu HP 580029-001 .

De achtergrondverlichting van de geïnstalleerde chiclet-toetsenbord wordt geregeld via een functietoets. Het heeft slechts één helderheid. sleutels van de TravelMate's hebben een korte drop en duidelijk drukpunt. De toetsen letters en cijfers zijn concave en de andere toetsen zijn plat. Alle toetsen hebben een glad oppervlak. Het toetsenbord zichtbaar levert in het midden bij het typen op. Dit heeft echter geen invloed op het type-ervaring. Kortom, het is een zeer goed toetsenbord dat ook geschikt is voor frequent typen.

De multi-touch ClickPad heeft een oppervlakte van 10,6 x 7,8 cm (~ 4,2 x ~ 3.1 in). Er is dus voldoende ruimte voor gesture control. Het gladde oppervlak maakt het gemakkelijk voor de vingers te glijden. De pad reageert op ingangen over het gehele oppervlak - inclusief de hoeken. Het doet ook met een zeer hoorbaar en voelbaar drukpunt.

De matte, 15,6-inch scherm in de TravelMate heeft een native resolutie van 1920x1080 pixels. Het panel realiseert een goed contrast (1150: 1), maar helaas, de helderheid van het scherm te laag is (225,6 cd / m²). We verwachten een minimale snelheid van 300 cd / m² hier. niveau en gebied van het gebruik van de laptop prijs zowel verlangen dit. Immers, de TravelMate is een slanke, mobiel apparaat dat gebruikt zal worden op verschillende plaatsen en bijgevolg onder verschillende lichtomstandigheden. Positief: Het scherm nooit getoond PWM flikkeren.
Het scherm geeft een zeer goed kleurweergave in de staat van de levering. De DeltaE 2000 kleurafwijking is ongeveer 5. Een tarief van minder dan 3 wenselijk zou zijn. Kalibratie kan dit verbeteren. Het scherm is niet een blauwachtige tint vertonen. De AdobeRGB en sRGB kleurruimte kan niet worden gereproduceerd. De dekking tarieven zijn 35% (AdobeRGB) en 55% (sRGB) hier.
Acer heeft de TravelMate met een kijkhoek stabiel IPS-paneel uitgerust. Zo blijft het scherm goed leesbaar vanuit elke positie. De laptop kan alleen buiten worden gebruikt wanneer de zon niet erg fel schijnt; anders, lage helderheid van het scherm voorkomt dit.

Met de TravelMate X349, Acer heeft een 14-inch zakelijke laptop in zijn line-up die is gericht op kleine bedrijven, zelfstandigen, leerlingen en studenten. De laptop beschikt over functies die standaard in de entry-level business sector in de vorm van TPM 2.0 en een vingerafdruk-scanner zijn. Onze review-exemplaar is geprijsd op ongeveer 1050 euro (~ $ 1155). Andere configuraties bestaan ​​ook. Acer instapmodel (X349 M-3373; Core i3-6100U , 4 GB, 128 GB SSD, Full HD IPS) is een hot optie in het assortiment. De laptop kost minder dan 600 Euro (~ $ 660). Accu HP 628419-001 .
Slanke computer Acer is uitgerust met Intel's Core i7-6500U (Skylake) dual-core processor. De CPU voldoet aan alle eisen van de meeste gebruikers. Als de maximale CPU-vermogen niet nodig is, kopers moeten overwegen een Core i5 model van de TravelMate. Hoewel de iets lagere rekenkracht niet is opgevallen in het dagelijks gebruik, de veel lagere aankoopprijs wordt echter opgemerkt gunstig in de portemonnee. Met een TDP van 15 watt, de processor een van de energie-efficiënte van zijn soort. De CPU klokken op een basissnelheid van 2,4 GHz, die kan worden opgevoerd tot 3 GHz (twee kernen) en 3,1 GHz (één ader) via Turbo. Turbo wordt gebruikt in zowel AC en batterij-modus. De hoge werksnelheid kan ook worden gehandhaafd gedurende lange perioden. De score van de Cinebench R15 benchmark-multi-thread-test bleef stabiel, zelfs na 10 runs.

In de tussentijd, laptops op basis van de opvolger van de processor hier geïnstalleerd - de Kaby Lake Core i7-7500U - op de markt zijn. De nieuwe CPU scores ongeveer 10 tot 15% beter in de CPU tests die wij uitgevoerd. Dit komt vooral door de hogere snelheden (2,7-3,5 GHz). De Skylake en Kaby Lake CPUs niet technisch verschillen.
Het systeem loopt soepel en we hadden geen problemen. De PCMark benchmark-scores zijn zeer goed. Over het geheel genomen de laptop biedt meer dan voldoende rekenkracht voor alle gangbare toepassing scenario's. Het is niet mogelijk om de totale prestaties te verhogen. Acer heeft al uitgeput alle opties.
Een solid-state drive in de M.2 formaat (2280) dient als het systeem rijden. Het heeft een totale capaciteit van 512 GB waarvan ongeveer 440 GB kan worden gebruikt. De Windows-installatie en recovery-partitie aanspraak maken op de rest van de opslagcapaciteit. De SSD's overdrachtssnelheden zijn goed.

Intel HD Graphics 520 GPU is verantwoordelijk voor de video-uitgang. Het ondersteunt DirectX 12 en klokken op tot 1000 MHz. Dankzij het werkgeheugen die actief is in dual-channel mode, de 3DMark benchmark-scores zijn beter dan vergelijkbare laptops die actief zijn in single-channel mode.

De GPU geïntegreerde decoder ontlaadt de processor bij het afspelen van video's. Dit omvat standaardformaten, zoals H.264, evenals zijn opvolger (H.265). Dit laatste maakt het afspelen van kleinere videobestanden op dezelfde beeldkwaliteit. De TravelMate teruggegeven onze test video (4K, 60 FPS, H.265) met een CPU-capaciteit van minder dan 10%. Uitladen van de CPU werkt alleen als de gebruikte software voor het afspelen van de hardware versnelde weergave van een formaat ondersteunt. Bijvoorbeeld, de Windows Media Player ondersteunt H.265. Windows 10 biedt echter bijbehorende software in de vorm van het Movies & TV-app.Accu HP 593562-001 .

De CPU-GPU combinatie in de TravelMate kan veel games soepel te maken. Toch zal de gebruiker blij met lage resoluties en lage tot middelmatige kwaliteit instellingen te zijn. native resolutie van het scherm (Full HD) kunnen niet worden gebruikt. Alleen spelen met een matige hardware-eisen kunnen worden afgespeeld. Prestatiegerichte blockbusters, zoals "Deus Ex: Mankind Divided" kunnen niet worden afgespeeld op alle. Het werkgeheugen die actief is in dual-channel mode heeft ook een positief effect hier: Het frame rates zijn hoger dan in de single-channel modus apparaten.

Opmerking: Omdat de frame rates te bewijzen, het spel "FIFA 17" op rolletjes loopt. Echter, het crashte herhaaldelijk wanneer we de "High" testscenario (1920x1080, hoge kwaliteitsniveau) geselecteerd. De crash wordt begeleid door een DirectX foutmelding in zowel Windows 10 en Windows 7.
De TravelMate produceert nauwelijks geluid over de gehele lading bereik. De fans zijn vaak actief in idle-modus. Zo niet, ze draaien bij lage snelheden en zijn nauwelijks hoorbaar. De fans niet versnellen overdreven tijdens belasting niet. We meten een geluidsniveau van 34,1 dB (A) tijdens de stress test. De fans produceren een rustig zoemend geluid dat niet storend. De laptop maakt af en toe een rustige, elektronische sissend geluid. Het is hoorbaar wanneer grote hoeveelheden gegevens worden verplaatst naar de SSD. Toch zal de gebruiker moet heel goed luisteren om het te horen.

De TravelMate uitgevoerd onze stress test (Prime95 en FurMark run voor ten minste één uur) op dezelfde manier in zowel AC en batterij-modus. De CPU en GPU pas bereikt volle snelheid aan het begin van de test. Vervolgens gesmoord tot 1,4 tot 1,5 GHz (CPU) en 900 MHz (GPU). Het apparaat is niet uitzonderlijk warm. 40 graden Celsius (~ 104 graden Fahrenheit) is nooit hoger dan op een meetpunt.

De TravelMate stereo speakers bevinden zich aan de onderzijde van het apparaat. Ze produceren een dof geluid dat bas ontbreekt. Hoofdtelefoon of luidsprekers moeten worden gebruikt voor een betere geluidskwaliteit.
We namen een maximale stand-by verbruik van 9,4 watt - dit percentage is aanvaardbaar. De eis klom naar 34 tot 36 watt tijdens belasting. Over het algemeen zijn dit de normale tarieven voor de geïnstalleerde hardware platform. De voeding heeft een nominaal vermogen van 45 Watt.
Acer laptop behaalde een batterijduur van 06:32 uur in onze Wi-Fi-test. We simuleren de belasting die nodig is voor het openen van websites via een script. De "Balanced" profiel is ingeschakeld, wordt de energiebesparende functies zijn uitgeschakeld, en de helderheid van het scherm is ingesteld op ongeveer 150 cd / m². De slanke laptop duurde 6:40 uur op een opgeladen batterij in onze video-test. We loop van de korte film 'Big Buck Bunny' (H.264-codering, 1920x1080 pixels) voor deze test. De draadloze modules en energiebesparende functies zijn uitgeschakeld, en opnieuw, wordt de helderheid van het scherm gedimd tot 150 cd / m².
De TravelMate technologie is ingesloten in een elegante, slanke aluminium behuizing. Het heeft geen gebrek aan rekenkracht: De Core i7 biedt voldoende verwerking van de prestaties in alle gangbare toepassingsgebieden. De laptop draait geruisloos en verwarmt slechts tot matig. Een snelle SSD zorgt voor een snel draaiend systeem. Het is mogelijk om de SSD na het openen van de behuizing van de laptop vervangen. Het verlichte toetsenbord maakt een goede indruk. Het goede levensduur van de batterij is een aanvulling op dat. De matte, kijkhoek stabiel IPS paneel schijnt met hoog contrast en een zeer fatsoenlijke kleurweergave. Helaas, de helderheid van het scherm is te laag. Een garantie van drie jaar rondt het totale pakket. Accu HP 511883-001 .

We testten het topmodel van de range. Met een prijs van 1050 euro (~ $ 1155), is het niet een van de goedkoopste laptops. Het instapmodel (TravelMate X3 X349-M-3373) in de line-up zal waarschijnlijk aantrekkelijker voor de meeste potentiële kopers en kost minder dan 600 Euro (~ $ 660). Configuratie van de entry-level TravelMate's ( Core i3-6100U , 4 GB, 128 GB SSD, zal Full HD IPS meer dan genoeg voor de primaire toepassingsgebied.