1 Followers
shenjing

shenjing

Goedkope laptop Accu Dell Inspiron N7010

De Yoga 700 serie is Lenovo's mid-tier convertible notebook lijn. Het is een stap omhoog van de Ideapad miix serie in zowel de kwaliteit en prestaties, en een stap naar beneden van de premie Yoga 900. (Zie onze reviews van de Ideapad miix 310 en de Yoga 900S , respectievelijk, om een perspectief te krijgen op hen.) In met andere woorden, de Yoga 700 is een gulden middenweg - of althans, dat is wat Lenovo wil dat het is.

De Yoga 700 wordt aangeboden met 11.6-, 14- en 15,6-inch schermen. We zijn de herziening van de kleinste, genaamd de Lenovo Yoga 710 11. Het heeft een full HD-touch display, Intel Core m3 processor, 256GB aan opslagruimte, en Windows 10. Het ringen omhoog naar $ 550, of $ 100 meer dan de basis Yoga 710 11. Het is slechts 2,3 pond en drie kwart van een inch dun, maar nog steeds een beetje fors naast een speciale tablet. (Het was beslist meer draagbaar dan de Yoga 710-14 we een beetje eerder dit jaar beoordeeld, dat wel.)

We vonden de Yoga 710 11 bood uitstekende levensduur van de batterij, bruikbare prestaties, en het was dun en licht om zowat overal te nemen. Anderzijds, zijn primair beoogde configuraties waren duur en het toetsenbord is niet de beste. We hebben echter wel genoeg stof om het weg te sturen met een aanbeveling. Lees deze Lenovo Yoga 710 11 beoordeling om uit te vinden waarom.
De Lenovo Yoga 710 11 is een slanke kleine cabriolet. Zijn profiel is slechts 0,6 inch, die onmiddellijk onderscheidt dit model, afgezien van goedkopere, chunkier Atom-aangedreven ultraportables, zoals Lenovo's miix serie. modern uiterlijk Yoga wordt geholpen door het glanzende beeldoppervlak, waarbij de gehele breedte van het deksel uitstrekt. Het scherm zelf niet, hoewel; de ring is ongeveer een halve inch aan de zijkanten en driekwart inch aan de boven- en onderkant.

De 360-graden scharnieren werken soepel en niet te stijf, maar ze hebben nog steeds te veel weerstand om het deksel te openen met één hand. Accu Dell Inspiron N7010 .

We willen graag een betere bescherming te zien in het deksel. Terwijl lichte druk naar achteren vervormingen verscheen langs de zijkanten van het beeld van het scherm, behalve waar onze vingertoppen drongen. Bovendien is het deksel had meer dan verwacht laterale flex, evenals het chassis. Dit was enigszins verrassend, omdat de bovenkant van het deksel en de polssteun en omgeving waren aluminium. De onderkant van de notebook was overtuigend kleur als de rest van het chassis, hoewel plastic was. De giveaway was dat het niet cool om aan te raken voelden.
De Yoga 710 11 heeft de vier iconische gebruiksmodi dat de Yoga lineup beroemd hebben gemaakt. Naast het werken als een notebook of een tablet, kan worden gebruikt als presentatie, waarin het deksel 270 graden naar achteren wordt geopend en het toetsenbord basis plat gelegd als steunbasis.

Het kan verder worden gebruikt in een A-frame tent mode, met het deksel 270 graden gekanteld terug, maar rust op de bovenkant van het scherm en de basis.

Van de twee, de voorkeur we de meer stabiele presentatie mode. Een kleine teleurstelling over de presentatie en de tablet modi was het gebrek aan grip op het toetsenbord basis. De Yoga 710 11 de neiging om te gaan schuiven vrij gemakkelijk op een glad oppervlak als resultaat. De vier rubberen voetjes aan de onderkant waren niet bijzonder veel grip in notebook-modus, hetzij.

Tablet-modus, zoals op de meeste convertible notebooks, is meer een bonus. De Yoga 710 11's 2.3 pond gewicht is meer dan het dubbele van dat van een Apple iPad Air. Het voelt ronduit fors in de hand naast een van die. De kloof tussen het deksel en de basis in de tablet-modus is een andere herinnering dat dit Yoga is niet een tablet-first-apparaat. Alternatieve vervoerswijzen zal doen in een snuifje, maar deze kleine cabriolet werkt het beste als een notebook.
Eenvoudige gebruikersinterface upgraden maakte geen deel uit van het ontwerp van de Yoga 710 11's. Er zijn 11 stervormige schroeven op de onderplaat. We gingen niet binnen wagen een kijkje nemen, maar de M.2 SSD is waarschijnlijk het enige veranderlijke component. De processor en RAM beiden gesoldeerd op het moederbord.

De Lenovo Yoga 710 11 heeft slechts een paar van de havens. Langs de linkerrand zijn de netvoeding en hoofdtelefoon / microfoon combinatie aansluitingen.
De rechterkant heeft de rest, inclusief de verzonken knop, reset pinhole, micro HDMI, en een always-on USB-A 3.0. Deze selectie is beperkt, zelfs voor een kleine notebook. We willen in ieder geval nog een USB, bij voorkeur een USB-C, en een geheugenkaartlezer te zien. De micro-HDMI-poort is ook een klein ongemak, want het betekent dat je zult moeten voeren rond een adapter aan te sluiten op de meeste apparaten, die waarschijnlijk voor de volledige grootte HDMI gebruiken. (Gelukkig zijn dergelijke adapters zijn vrij goedkoop, ongeveer $ 5 online laatste we gecontroleerd.)

Deze cabriolet heeft zijn bases die in de draadloze arena. Er is een Qualcomm 802.11ac-kaart binnen met een 1 × 1 antenne-array, en Bluetooth 4.1. Accu Dell Inspiron 17R 5720 .

Onze Yoga 710 11 beoordeling unit Lenovo had de enige scherm aangeboden, een 11,6-inch scherm met een respectabele beeldkwaliteit. De helderheid van 300 nit was vrij hoog; vonden we de helft van het was genoeg in donkere omgevingen. Sommige lichte bloeding bleek uit de onderste rand bij het kijken naar een donkere scene, maar het was over het algemeen ignorable.

Een ander positief aspect van het scherm was de IPS-technologie. Deze toegelaten grote kijkhoeken noodzakelijk op een 2-in-1, waarbij het beeldscherm waarschijnlijk worden bekeken vanuit een verschillende hoek. De IPS-technologie hielp ook de beeldkwaliteit, die goed verzadigde kleuren gehad.
Het display van de Yoga ondersteunt touch-technologie, en als zodanig, wordt geleverd met een glanzend oppervlak. Het was een soepele ervaring, maar pakte vingerafdrukken en stof snel. De spiegel-achtige afwerking ook de neiging om storende reflecties te creëren.

De 1080p (1920 x 1080 pixels) resolutie is hoog op een beeldscherm dit kleine. Als gevolg hiervan, zult u waarschijnlijk nodig hebt om het opendraaien van de tekstgrootte in Windows met behulp van de functie Scaling. We vonden 125 procent was het minimale onze ogen kunnen omgaan. Schalen is niet in alle apps, dus controleren jouwe ondersteunen; anders kan je een vergrootglas nodig.

twee luidsprekers van de Lenovo's gezicht naar beneden onder beide zijden van de polssteun. Ze waren beter dan we hadden verwacht, hoewel de bar is meestal niet hoog voor computers dit kleine. Het geluid was redelijk, met duidelijke maar gespannen vocalen, en een vleugje van de bas. Er was net genoeg volume voor één persoon om een ​​film in een rustige kamer kijken.
De Lenovo Yoga 710 11 chiclet-toetsenbord is bruikbaar voor een snelle e-mail of document, maar vermoeiend voor langere typesessies. De beperkte belangrijkste reizen en platte, plastic sleutels snijd de tactiele feedback kort, waardoor voor een nogal ondankbare ervaring. Tenminste waren de sleutels stil wanneer ingedrukt.

Tot onze teleurstelling, was het toetsenbord achtergrondverlichting niet aangeboden op de Yoga 710 11. viel ook de lay-out niet aan onze verwachtingen. De functie rij (F1-F12) heeft een secundaire functies, zoals het verhogen en verlagen van het volume, als primaire. Als u wilt een venster te sluiten met behulp van de Alt + F4, of opent Help door op F1 te drukken, moet u op de Fn-toets in combinatie. (Alt + Fn + F4 of Fn + F1, respectievelijk.) Dat was vervelend. De rechterkant van het toetsenbord was ook vreemd. De full-size pijltjestoetsen op het toetsenbord bevindt gekrompen rechts Shift-toets tot een derde van de normale grootte.

Alle klachten terzijde, waren we in staat aan te passen aan het toetsenbord van de Yoga na gebruik van ongeveer een uur. Dat heeft ons er niet van weerhouden wensen voor een betere lay-out of tegenlicht, dat wel.

P1440281_1920 De toetsenloze Synaptics touchpad werd gecompenseerd naar links in de Yoga polssteun. Het bevond zich op deze manier op een lijn met de belangrijkste toetsenbord gebied, gecentreerd tussen uw polsen tijdens het typen. Het maakt volledig gebruik van de beschikbare hoogte. Het gladde oppervlak was aangenaam, hoewel de kliks nodig een tikkeltje te veel moeite, en maakte te veel lawaai. In ieder geval was de klik met de rechtermuisknop zone accuraat; je nodig hebt om druk op de oranje lijn of rechtstreeks aan de rechterkant van het aan een klik met de rechtermuisknop boven te krijgen, en niet een millimeter.

Het is veilig om te zeggen een klein convertible notebook als de Lenovo Yoga 710 11 is ontworpen voor lichtere taken. Het basismodel heeft een bloedeloze Intel Pentium 4405Y dual-core processor, wat nauwelijks beter dan de Atom-processors in zeer goedkope apparaten. Onze $ 550, onze review model (Y710-11SK) upgrades naar een Core m3-6Y30 processor en een verdubbeling van de opslag voor $ 100 meer dan het basismodel 256GB. De Core m3-6Y30 is niet een schuur brander, maar heeft praktische prestaties voor surfen op het web, de productiviteit op kantoor, en full HD video streaming. Het is niet goed geschikt voor taken zoals video- en fotobewerking. (Daarvoor heb je op zijn minst een Core "U" i-serie processor, net als de Core i5-6200U, die doorgaans niet wordt gevonden in convertibles zo klein als de Yoga 710 11. wilt) Accu Dell Inspiron 17R .

P1440264_1920 Onze Yoga 710 11 beoordeling unit Lenovo verpakt 4GB van niet-upgradeable RAM (LPDDR3). Dit was genoeg voor Windows 10 en actief enkele toepassingen tegelijk. 8GB zou leuk geweest zijn, maar het was alleen beschikbaar in de duurste Yoga 710 11 configuratie als we deze, die ging voor $ 700 schreef. Aangezien de prijzen stond, onze $ 550 Yoga 710 11 leek de beste waarde.

Onze Yoga 710 11 was een Signature Edition, wat betekent dat het kwam zonder ongewenste software geïnstalleerd. Er waren geen antivirus proeven of anderszins. Consumer computers in deze prijsklasse hebben de neiging om vol van trial software te Blokkeer om de kosten van de machine te subsidiëren.
De lage-aangedreven onderdelen in de Lenovo Yoga 710 11 produceren niet genoeg warmte om actieve koeling te rechtvaardigen. Deze convertible notebook gaat dus zonder ventilator. Het was stil onder alle omstandigheden. Het midden onderaan kunt krijgen warm aanvoelt onder zwaar gebruik, maar het was nauwelijks lauw toen we waren gewoon surfen op het web. De hoogste temperatuur die we gemeten was 95 graden Fahrenheit op de bodem centrum en slechts 84 graden op de top midden, rechts onder het display.

We gebruiken onze Powermark maatstaf om de batterij te meten. Het loopt een combinatie van surfen op het web, het afspelen van video, de productiviteit op kantoor, en gaming workloads naar een real-world assessment bieden. De nummers van deze test zijn aanzienlijk lager dan ze zouden zijn door gewoon werkeloos rennen de batterij. We lopen de proef met ongeveer 50 procent helderheid van het scherm.
Ondanks de veeleisende aard van de test, onze Lenovo Yoga 710 11 beoordeling geproduceerde eenheid een uitstekende tijd van zes uur, 31 minuten. Dat is een van de langste keren dat we van een apparaat in deze klasse heb gezien. Het was mijl voorsprong op de Samsung Galaxy Tab Pro S , die wordt beschouwd als het hebben van goede levensduur van de batterij voor een hybride apparaat. De Yoga 710 11 werd verslaan door de Lenovo miix 310, maar dat apparaat had veel mindere prestaties in het algemeen. Vergeet niet dat deze nummers zijn een worst case scenario. Het is mogelijk om significant beter leven te krijgen als je de helderheid van het scherm te verlagen. Om dit te illustreren, liepen we Powermark met minimale helderheid van het scherm, en behaalde zeven uur, 55 minuten. Dat is een verschil van bijna 20 procent, alleen van de helderheid van het scherm te verlagen.

We waren verbaasd over de totale omvang en het vermogen van de adapter die bij de Yoga 710 11. Zijn 45W gelijkspel is meestal wat we zien op adapters meegeleverd met krachtigere notebooks, zoals de Lenovo Ideapad 710S . De twee-polige stekker is ingebouwd in de adapter zelf. Dit houdt het ontwerp compact, maar kan een uitlaatklep blokkeren. Het totale gewicht van de kabels was 5,7 ounces. Het koord was aan de korte kant, op slechts zes voeten, zes inches.

De Lenovo Yoga 710 11 biedt een goede combinatie van functies en prestaties voor de prijs. Het ziet er aantrekkelijk genoeg en is relatief eenvoudig mee te nemen, al is het forse als een tablet. Het ging voor meer dan zes en een half uur in onze batterijtest, een aantal van de langste die we hebben gezien.

Wij waren teleurgesteld over matte toetsenbord van de Yoga voelen, evenals het feit dat het niet verlicht. We hebben ook miste een geheugenkaartlezer, en wilde voor een extra USB-poort.

De Yoga 710 11's low-powered componenten kreeg de klus te klaren voor basistaken en video-streaming, althans in de Intel Core m3-gebaseerde model dat we beoordeeld. Als we dit schreef, de $ 450 entry-level model had een Pentium-processor, die niet zo snel. Wij denken dat de $ 100 extra voor het model dat we beoordeeld moeite waard is, zowel voor de extra processing power en het dubbele van de opslag (256GB). De $ 700 top-tier versie met een Core m5 processor en 8 GB RAM-geheugen leek een beetje te hoog voor ons, echter. Accu Dell Inspiron N5010 .

Alles bij elkaar, de Lenovo Yoga 710 11 is een goed afgeronde convertible. Het is niet zonder compromissen, maar slaagt erin om ze uit evenwicht te brengen met een gezonde dosis positieve punten.