1 Followers
shenjing

shenjing

Beste kwaliteit HP Pavilion dv6000 Accu

Acer levert een goed uitgeruste, 17,3-inch all-rounder voor de woning balie in de vorm van de Aspire E5-774g. De GeForce 940MX naast een GDDR5-geheugen maakt veel games probleemloos op de mat Full HD-scherm. Echter, de koper heeft tot bord bijna 1000 euro (~ $ 1122) voor het totale pakket.
Met de Aspire E5-774G, Acer lanceert de nieuwste iteratie van een 17,3-inch all-rounder voor de sector van de consument op de markt. In tegenstelling tot zijn voorgangers ( E5-772G en E5-773G), zijn een aantal dingen gewijzigd: Acer vertrouwt nu op een DDR4 werkgeheugen, een Type-C USB-poort is aanwezig, en sterker GeForce grafische kaarten zijn beschikbaar. Onze review-exemplaar is bijzonder interessant omdat een GeForce 940MX grafische kaart is gekoppeld aan een GDDR5 videogeheugen. Deze combinatie is zeldzaam; een goedkopere DDR3-geheugen wordt normaal gebruikt. Apparaten zoals HP Pavilion 17 , Lenovo Ideapad 300-17ISK , Toshiba's Satellite C70-C , en Asus 'F756 zijn enkele rivalen van de Aspire.
De Aspire De behuizing is grotendeels zwart plastic. Alleen bovenzijde van de basiseenheid is gemaakt uit één stuk metaal (geborsteld oppervlak). Het is ook zwart. Het deksel van de rug en de bodemplaat zijn ook geweven. Acer maakt gebruik van een lijnenpatroon hier. Een onderhoud luik die het mogelijk maakt de toegang tot de harde schijf, SSD en werkgeheugen aanwezig is aan de onderkant van de laptop. De batterij is niet verwijderbaar.

Op het gebied van bouw, de laptop meestal geen gebreken te presenteren. onderste hoeken alleen het beeldscherm zou kunnen zijn gepolijst een beetje meer: ​​Ze zijn zeer puntig en een beetje scherp, en ze kunnen leiden tot verwondingen. Toegegeven, een zeer onwaarschijnlijk scenario. Toch moet een laptop geen puntige hoeken of scherpe randen. De basiseenheid heeft geen echte zwakke punten met betrekking tot haar stijfheid vertonen. Slechts een kleine afbeelding afwijkingen ontwikkelen wanneer we proberen om het deksel te draaien. De druk op de rug van het deksel produceert slechts beeld afwijkingen in een paar plaatsen. De scharnieren houden het deksel stevig op zijn plaats, maar ze rocken een beetje. Het openen van de deksel met één hand is alleen mogelijk met de vinger-hand-arm acrobatiek.HP Pavilion dv6000 Accu .
De interfaces in de Aspire zijn grotendeels identiek aan die van de voormalige Aspire E5-772G . De laptop sport vier type-A USB-poorten, waarvan er twee actief zijn in de USB 3.0-standaard. A Type-C USB (USB 3.1 Gen. 1) is nieuw. Het heeft geen ondersteuning voor de snelle USB 3.1-standaard (USB 3.1 Gen.2). De interface positionering kan worden verbeterd. Zij zijn ter hoogte van de polssteun, en dus zal het niet vrij blijven van kabels.
De geïnstalleerde geheugen-kaartlezer plaatst zich in de bovenste middenveld. Een maximale overdrachtsnelheid van 80,3 MB / s wordt bereikt bij het kopiëren van grote hoeveelheden gegevens blokken. Overbrengen van 250 JPG-afbeeldingsbestanden (ong. 5 MB per stuk) wordt uitgevoerd bij een snelheid van 40,3 MB / s. We testen de memory-card reader via onze Toshiba Exceria Pro SDXC 64 GB UHS-II referentiekaart.
De ingebouwde Qualcomm Wi-Fi module ondersteunt de snelle ac standaard in aanvulling op de 802.11 a / b / g / n standaarden. De overdrachtssnelheden dat we in ideale omstandigheden bepaald (geen andere Wi-Fi-apparaten in de buurt, op korte afstand tussen laptop en server-pc) zijn goed. De tarieven zullen waarschijnlijk een beetje lager in routinematig gebruik. kwesties Connection niet ontwikkelen tussen de laptop en onze router. De verbinding was altijd stabiel. Een oude bekende zorgt voor bekabelde netwerkverbindingen: een Gigabit Ethernet-chip van Realtek RTL8168 / 8111 familie. De chip heeft een onberispelijke job als altijd.
Prijzenswaardig: Acer behandelt opnieuw de Aspire om een ​​onderhoud doorgeefluik. De voorganger hebben niet één. De SSD, HDD, en werkgeheugen banken zijn te vinden achter de rug. De behuizing moet worden geopend om de andere hardware.
De Aspire wordt geleverd met een garantie van twee jaar. De diensten en termijn kan worden verlengd. Een drie jaar on-site garantie, bijvoorbeeld, kost ongeveer 70 euro (~ $ 78).

Acer levert de Aspire met een onverlichte chiclet-toetsenbord. Hetzelfde model is geïnstalleerd zoals in de gevonden voorganger . Alle toetsen hebben een ruw oppervlak. De toetsen letters en cijfers zijn hol. Alle andere toetsen, waaronder het numpad, zijn zelfs. De toetsen hebben een medium drop en duidelijk drukpunt. Hun weerstand kan een beetje scherper te zijn - maar dat is een kwestie van smaak. Het toetsenbord geeft marginaal hoogstens bij het typen op. We hebben het niet storend. In totaal Acer levert een zeer goed toetsenbord. Compaq Presario CQ61 Accu .
De multitouch ClickPad heeft een oppervlakte van ongeveer 10,6 x 7,8 cm. Zo biedt genoeg ruimte voor gesture control. De diverse gebaren kan worden in- en uitgeschakeld individueel in het configuratiemenu van de pad. slanke oppervlak van de pad is niet de vingers stoppen glijden, en het beantwoordt ook aan ingangen in de hoeken. Het heeft een korte drop en duidelijk drukpunt.
De Aspire wordt geleverd met een matte, 17,3-inch scherm met een native resolutie van 1920x1080 pixels heeft. De helderheid (301,9 cd / m²) en het contrast (800: 1) zijn aantrekkelijk. Het scherm vertoont PWM flikkeren in helderheid van 90% en minder bij een frequentie van 1000 Hz. Deze hoge frequenties mag niet leiden tot problemen, zelfs in gevoelige gebruikers.
Het scherm heeft een DeltaE 2000 kleurverschuiving van 7,78 bij levering. Het doelbereik (DeltaE minder dan 3) wordt dus duidelijk gemist. Buiten dat, het scherm heeft een kleine blauwachtige tint. De kleurruimte dekking ziet er beter uit: de sRGB-kleurruimte wordt gedekt door 95%, en de AdobeRGB kleurruimte met 62%.
Acer levert de Aspire met een kijkhoek afhankelijke TN paneel. Zo is het scherm is niet leesbaar is vanuit elke positie. Het is echter een superieure TN model. De kijkhoeken zijn groter dan is bekend van modellen uit de low-cost-sector. Het kan toch niet concurreren met een IPS-paneel. Het is heel goed mogelijk om de Aspire buiten gebruiken zolang zeer fel zonlicht wordt vermeden.
Acer Aspire E5-774G is een 17,3-inch multimedia all-rounder. Het toestel heeft genoeg rekenkracht voor alle gangbare toepassing scenario's, en het kan spellen soepel maken. Onze review-exemplaar is geprijsd op iets minder dan 1000 euro (~ $ 1122). Andere configuraties - met en zonder een dedicated grafische unit - bestaan. De huidige laagst geprijsde lid van de serie kost ongeveer 600 euro (~ $ 673).
Met de Core i7-6500U dual-core processor, een van de sterkste Skylake ULV processors die Intel biedt, is in de laptop. Gebruikers die niet zo veel macht nodig hebben mogelijk moeten kiezen voor een Core i5 model van de Aspire. Overeenkomstige modellen kosten ongeveer 100 euro (~ $ 112) minder, en hun lagere prestaties is niet gemerkt in routinematig gebruik. De Core i7 is een van de meest efficiënte leden zijn soort met een TDP van 15 Watt. De CPU klokken op een basissnelheid van 2,5 GHz, die kan worden opgevoerd tot 3 GHz (twee kernen) en 3,1 GHz (één ader) via Turbo. Turbo wordt gebruikt in zowel AC en batterij modes.

De opvolger van de processor hier geïnstalleerd - de Core i7-7500U - heeft voor een korte tijd beschikbaar geweest. We hebben al navenant ingericht laptops getest. De Kaby Lake model bereikt 10 tot 15% betere resultaten (afhankelijk van de test) dan Skylake model in de CPU tests die wij uitgevoerd. Compaq Presario CQ71 Accu .

Gebruikers die werken met veel CPU-gedreven applicaties zullen niet blij zijn met een ULV dual-core processor. In dit geval moet een laptop met een quad-core processor worden genomen. De Aspire E5-774G serie niet dergelijke modellen bieden. Een alternatief zou zijn, bijvoorbeeld, de Aspire V17 Nitro lineup. Echter, kopers moeten zich ervan bewust dat een quad-core processor heeft nauwelijks voordelen in routinematig gebruik. Het is voor het eerst duidelijk opgemerkt in toepassingen die zijn geoptimaliseerd voor multi-core processors. In routinematig gebruik, het gaat om een ​​hogere temperatuur ontwikkeling, hogere stroomverbruik, en een kortere levensduur van de batterij.
Een sterke processor en een snelle solid state drive zorgen voor een soepel draaiend systeem. Problemen niet. De PCMark benchmark-scores zijn zeer goed. Verhogen van de prestaties van het systeem niet mogelijk. Acer heeft al uitgeput alle opties.
Een solid state drive van Lite On is geïnstalleerd als het systeem rijden. Het is een M.2 model (2280), die een capaciteit van 256 GB heeft. De transfer rates zijn goed. Naast de SSD een conventionele 2,5-inch harde schijf in de laptop. Het draait op 5400 toeren per minuut en heeft een capaciteit van 1 TB. Beide opslagapparaten kan gemakkelijk worden vervangen door de onderhoudsluik.
De Aspire sport een GeForce 940MX grafische eenheid. Het is een licht verbeterde versie van de bekende GeForce 940m grafische kaart. De grootste vernieuwing van het X-model: Het ondersteunt de snellere GDDR5 videogeheugen. De 940m GPU biedt alleen ondersteuning voor DDR3-geheugen. De Aspire is een van de weinige laptops die de 940MX grafische eenheid te ondersteunen met GDDR5-geheugen. Een blik op onze vergelijkingstabel illustreert dat de 3DMark benchmark-scores duidelijk zijn toegenomen in vergelijking met DDR3-modellen. We kunnen verbeteringen tot 50% bepalen.

Nvidia lanceerde twee versies van de GDDR5-940MX grafische kaart op de markt. De chip in de Aspire heet GM107-B, die is gebaseerd op de chip die Nvidia gebruikt voor de GTX 850M en GTX 860m. De tweede versie van het GDDR5 grafische kaart (zie Dell Inspiron 17 7778 ) heet GM108, en het is dus gebaseerd op de 940m grafische kaart. Een blik op de 3DMark benchmark-chart en game tests blijkt dat de GM107-B model behaalt iets betere resultaten in totaal. Een hogere shader count en hogere snelheid het videogeheugen is meer dan te compenseren voor lagere kloksnelheid van de GPU's.
De Aspire kan maken de meeste computer games in de HD-resolutie (1366x768 pixels) met behulp van middelgrote tot soms hoge kwaliteit instellingen soepel. Alleen games met lage hardware-eisen zorgen voor meer. De snelle GDDR5 videogeheugen leidt tot een zeer duidelijke toename in frame rates. Dus ook een prestatiegerichte spel, zoals Assassin's Creed Syndicate, is nog steeds speelbaar (in een lage resolutie en lage kwaliteit niveau). Het DDR3 modellen van de 940MX cores dit niet toestaan. De huidige versie scoort ook beter in totaal dan de tweede GDDR5 versie van de 940MX unit. Nogmaals, de hogere shader count en sneller videogeheugen worden hier evident. Met dezelfde CPU configuratie van de 940MX komt, dicht bij de uitkomsten van de GeForce GTX 950M GPU (DDR3-model). Meer gaming vermogen kan worden gevonden in een Aspire model uitgerust met een GTX 950MX videokaart (GDDR5-model).HP Pavilion dv6700 Accu .
geluidsontwikkeling De Aspire is binnen de grenzen in totaal gehouden. De ventilator gecentrifugeerd bij een lage snelheid in de ruststand, die niet storend is. noise Het 2,5-inch harde schijf was ook hoorbaar. De ventilator niet versnellen overdreven tijdens de stress test. We meten een geluidsniveau van 40 dB. Zowel de CPU en GPU liep door de stresstest bij hoge snelheden.
De Aspire uitgevoerd onze stress test (Prime95 en Furmark een looptijd van ten minste één uur) in AC en batterij modes op dezelfde manier. De CPU geklokt op 2,6 GHz, en de graphics unit geklokt op 862 MHz. De GPU snelheid geregeld tot 837 en 862 MHz op een later tijdstip in de test. temperaturen van het apparaat niet overmatig te verhogen. 40 ° C was duidelijk overtroffen slechts op één meetpunt in het gebied van de ventilator.
stereo luidsprekers van de Aspire zijn aan de voorzijde onderkant van het apparaat. Ze produceren een fatsoenlijk geluid dat hoorbaar ontbreekt bas. Het gebruik van externe luidsprekers of een hoofdtelefoon wordt aanbevolen voor een beter geluid.
De Aspire niet ongunstig onderscheiden op het gebied van energieverbruik. We maten een maximale stand-by energiebehoefte van 13 watt - een normaal tarief voor een 17,3-inch laptop. Het stroomverbruik klom tot 54,6 watt in de stress test. De eis varieerde 40-50 watt in gaming routine. De voeding heeft een nominaal vermogen van 65 Watt.
De Aspire behaalde een batterijduur van 5:22 uur in onze praktische Wi-Fi-test. We simuleren de belasting noodzaak voor het openen van websites via een script hier. De "Balanced" profiel is ingeschakeld, wordt de energiebesparende functies zijn uitgeschakeld, en de helderheid van het scherm is ingesteld op ongeveer 150 cd / m². De laptop beheerd 04:59 uur in onze video playback test, waar we loop van de korte film Big Buck Bunny (H.264-codering, 1920x1080 pixels). De draadloze modules en energiebesparende functies zijn uitgeschakeld, en het scherm wordt gedimd tot 150 cd / m². Acer laptop biedt over het algemeen een goede batterijduur.
Acer 17,3-inch laptop kan een fatsoenlijk bedrag van de prestaties van applicaties aan te bieden. Verder is de laptop maakt veel up-to-date en de meeste oudere computer games vloeiend zonder dat zeer luid. Het geluid ontwikkeling binnen de grenzen over de gehele lading assortiment. Hetzelfde geldt voor de temperatuur. Een snelle solid state drive zorgt voor een snel draaiend systeem, en een 2,5-inch harde schijf biedt voldoende opslagruimte. Beide opslagapparaten kunnen gemakkelijk worden vervangen, omdat de Acer laptop heeft getrakteerd op een onderhoud doorgeefluik. Het geïnstalleerde toetsenbord is niet een top model, maar dat sprak ons ​​in totaal. De levensduur van de batterij is op een goed niveau voor een 17,3-inch laptop.

Acer levert een succesvolle all-rounder voor de woning bureau met zijn Aspire E5-774G.

Het scherm van de laptop geeft geen geen grote redenen tot klagen. Het is helder, hoog contrast, en de kleurruimte dekking is goed. Het enige nadeel: Acer installeert een kijkhoek afhankelijke TN paneel. Hoewel het een superieur model, zou een IPS-scherm hebben afgerond van de laptop. Dit is echter aanvaardbaar in een laptop die dient als een desktop vervanger. Compaq Presario CQ70 Accu .