1 Followers
shenjing

shenjing

laptop Accu HP Compaq 6715s

Deze Li-ion batterij HP Compaq 6715s is een kwaliteitsproduct. De accu is 100% identiek aan de originele batterij en is geproduceerd volgens de hoogste Europese kwaliteitsnormen en heeft extreem lange levensduur. Deze lange levensduur betekent dat de batterij een groot aantal keren kan worden opgeladen. Daarnaast ontlaadt de batterij langzaam waardoor de accu lange tijd na opladen nog werkt.

Onze replica batterijen zijn voordeliger dan de originele en hebben alle elektronische veiligheidsmaatregelen van de originele batterijen.

De foto's zijn slechts voorbeeldafbeeldingen. Geleverde batterijen, kabels en opladers kunnen afwijken van de afbeelding.
Voldoende energie voor uw laptop HP Compaq 6715s ,
U wilt langdurig draadloos kunnen werken met uw laptop. In onze razende economie wilt u op diverse plekken en tijden kunnen werken. Zeker wanneer er geen stopcontact voor handen is, beseft u hoe belangrijk een goede laptop Accu HP Compaq 6715s is.
Originele laptop batterijen van Lapparts bieden u dit. Deze batterijen bieden u langdurig draadloos werken zonder uitval van uw notebook. Waar u ook bent, in het vliegtuig, de trein, op kantoor, of met de kinderen in de speeltuin, werken is en moet altijd mogelijk blijven.

Kwaliteit
Onze originele laptop batterijen bieden u hetzelfde energieniveau zoals u dat gewend was.
De battery packs zijn uiteraard voorzien van veiligheidscircuits tegen kortsluiting, oververhitting en overladen. U wilt toch geen verrassingen? Realiseert u zich dat ondermaatse kwaliteit van componenten als laptop accu's en adapters schade kan toebrengen aan uw laptop.

Testen
Onze laptop HP Compaq 6715s batterijen worden, alvorens naar u te verzenden, getest met een speciale batterij tester. Dit geeft ons informatie over de kwaliteit van de cellen, het voltage, werking van opladen en ontladen. De tester laat de batterij een cyclus doorlopen, waardoor de werking met laptop wordt nagebootst. Eventuele problemen tackelen wij dus vroegtijdig.

Garantie
De garantieperiode van 12 maanden op laptop accu's toont aan dat we kwalitatief hoogwaardige batterijen in ons assortiment hebben. Mocht er onverhoopt toch een probleem zijn met uw laptop batterij, kan u met een gerust hart de omruiling in werking zetten.

http://www.koopaccu.com/hp-compaq-6715s.html